torstai 12. kesäkuuta 2014

Torstain tulikortit

Huomenta!

Nostinpa tälle päivälle kortit.

Lähimenneisyys: AURINKO

Tämä kortti valaisee koko pöydän.
"Erittäin suuri luova energia, tietoisuus, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys. Toiveittesi täyttäminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa." "Kortissa on kaksi lasta, joilla on perhosen siivet; tanssii vihreällä luovuuden vuorella. He kuvaavat naisen ja miehen välistä vapautunutta suhdetta. Saavutettu vapaus ilmaistaan hurmioituneena ilona ja innostuksena. Kaikki energia voidaan käyttää nyt  yhteiseen luovaan prosessiin."

Tämä hetki: Sauvojen Ritari


 -tulen tulielementti; voimakas eteneminen; syvällisempi ymmärrys; muutokset-

Tässä kortissa on toimintaa, tulta ja tappuraa. Musta hevonen korskuu liekeissä ja haarniska-asuinen ritari pysyy selässä...Tämä kortti kuvaa kasvun ja sisäisen kehityksen täydellistä hallintaa. Kortissa esiintyy myös yksisarvinen. Ritarin kypärä on nimittäin koristeltu yksisarvisen päällä. Se symboloi kolmatta silmää.

"Ole hereillä, valmiina huomaamaan ihmiset ja tilanteet, jotka saattavat saada aikaan isoja muutoksia tietoisuudessasi. Ole kiitollinen tästä olemassaololta saamastasi lahjasta. Ota se vastaan, mutta älä takerru siihen.

Jokainen haaste auttaa minua kasvamaan. Jokainen myrsky vahvistaa juuriani.
Lähitulevaisuus: Miekkojen Prinssi

Kortin päävärit ovat vihreä ja keltainen. Lihaksikas prinssi istuu eriskummallisissa rattaissa. Tässä on geometriaa ja jotakin outoa.

-ilman ilmaelementti; intuitio; luova ajattelu; kaikkien esteiden läpi tunkeutuminen; rajoittuneista ajatuksista ja esikuvista vapautuminen; selkeä havaintokyky-

 "Vapauta itsesi kaikesta, mikä rajoittaa mieltäsi ja henkisyyttäsi. Mutta varmista, että ilmaiset ideasi ja suunnitelmasi niin, että muut ihmiset ymmärtävät ne. Hyväksy nöyrästi heidän mielipiteensä. Ajattelutapasi saattaa olla paljon aikaansa edellä. Voit nyt sopeuttaa näkemyksesi sellaiseksi, että se voidaan toteuttaa käytännössä jo nyt uhraamatta silti mitään" 


"Luovat mahdollisuuteni ovat rajattomat."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)