lauantai 28. kesäkuuta 2014

SAALIS

Saavuimme eilen mökillemme. Maljojen Ritari sai kaksi viikkoa kesälomaa ja minä olenkin jo valmiiksi lomalla määräämättömän ajan (lue: työtön). Iloitsin tästä suuresti, sillä nyt meillä on mahdollisuus olla täällä mökillä vähän pidempää aikaa kerrallaan ja myös viikolla. Pikkukissa voi helposti pahoin autossa emmekä tälläkään kertaa ehtineet mökin pihaan ilman, että hän olisi oksentanut. Onneksi olimme tähän jo varautuneet, joten Maljojen Ritari päästi pahoinvoivan Pienen pois boxistaan ja laittoi likaisen pyyhkeen kuivumaan. Vapautimme kaikki eläimet autosta, kaksi kissaa ja koiran. Nooan arkki oli saapunut kohteeseen.
Aloitin tavaramäärän purkamisen ja touhusin mökissä kassien kanssa. Kaksi aikuista, kaksi kissa ja koira ja ei helvete, mikä tavaramäärä! Ruokaakin niin paljon, kuin olisimme oikea suurperhe. :-) Katsoin sivusilmällä terassilta missä Pikkukissa luuraa. Hänestä pitää pitää vähän huolta, sillä on vasta vuoden ikäinen ja tuo pahoinvointi on todella ikävä asia. Pikkukissa käveli kalliolla kuolaa rinnuksessaan.
Keskityin laittamaan sipulinippuja jääkaappiin. Laitoin eläinten ruokia paikoilleen. Järjestelin vaatteet omiin laatikoihin, Maljojen Ritarilla on oma laatikko ja minulla omani. Lähdin taas katsomaan missä Pikkukissa luuraa. Hän oli saunan kulmalla ja leikki maassa olevan kanssa. Se oli Pikkukissan ensimmäinen SAALIS! Maassa makasi pieni keltaharmaalintunen. Poikanen se taisi olla ja Pikkukissa oli ihmeissään. Nyt se saa kirppuja tai ties mitä väiveitä...Samalla katsoin pientä lintua joka oli selvästi hädissään. Se räpsytteli silmiään ja oli paniikissa. Pikkukissa kääppi sitä hellästi tassuillaan.
Ei selvinnyt pieni lintunen. En tunnistanut lajia enkä ole edes varma että kyseessä oli poikanen mutta luulen niin. Heitin Pikkukissan pienen linnun metsärantaan. Toivottavasti niitä ei löydy enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)