perjantai 28. heinäkuuta 2017

Hallitsijatar

Huomenta!

Tämän päivän teemana on HALLITSIJATAR


”Kauneus, rakkaus, äidillisyys, naisellisuus, viisaus, hengen ja materian välinen yhteys, sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi."

Tämä kortti ilmentää ja hallitsee naiseutta kaikissa sen muodoissa. Hallitsijattaren ulkomuodolleen ja ympäristölleen ovat leimaa- antavia kauneus ja eheys. Hänen läheisyydessään on hyvä olla. On ikäänkuin pääsisi osalliseksi hänen tasapainoisesta, harmonisesta olemuksestaan. Kauneus ei ole pelkästään ulkoista kauneutta, vaan hänen naisellisuutensa on täydellisen kehittynyt olemuksen kaikilla tasoilla. Tämä luo häneen erityistä säteilyä ja hoitoa. Hän on samanaikaisesti äiti ja rakastajatar, hallitsijatar ja tietäjä. Voima on siinä, että hän yhdistää korkeimpien henkisten arvojen näkyvät muodot aineellisiin arvoihin.

Kauneus, minkä näet muissa ihmisissä ja mikä vetää sinua heidän puoleensa, on jo sinussa itsessäsi. Naisellisuutesi on kehittymässä ja saamassa muodon. Nyt voi olla oikea aika selvittää äitiisi liittyvät, ratkaisua vailla olevat ristiriidat.

Onko elämässäsi joku kaunis, voimakas nainen, jolta haluaisit oppia jotain?

Luo mielikuva ihannenaisestasi! Kirjoita paperille hänen tärkeimmät ominaisuutensa. Yritä löytää näitä ominaisuuksia sekä muista ihmisistä että itsestäsi. Ympäröi itsesi kauneudella ja yltäkylläisyydellä.

"Olen täynnä voimaa ja kauneutta." 
 ***
Ihanaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)