keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Tummat on pilvet...

Huomenta!

Taas näyttää maailma vähän mustalta kuin tämä kortti.

MALJOJEN 8. UUPUMUS


-Lamaannus, tukketutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo.

Liian paljon nautintoja ja hemmottelua! Olet jo tarpeeksi energiaasi ihmisiin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi.

Kortti kuvaa kyllästymistä nykyiseen elämäntyyliin ja tarvetta löytää elämälle jokin syvempi tarkoitus. Kortti kuvaa tämän uudenlaisen energian ja täyttymyksen tunteen etsimistä niin sisäisestä kuin ulkoisestakin maailmasta. Kortti symboloi muutosta, vanhan taakse jättämistä ja uuden löytämistä.

Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa "ei." Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta ei saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.

On tullut aika asettaa rajoja. Jos annat jatkuvasti käyttää itseäsi hyväksi, heität runsaasti arvokasta aikaa hukkaan. 

Uskallan kohdata muutokset ja tehdä niiden vaatimat ratkaisut. 
***

Varsinkin tuo viimeinen lause kolahti kyllä meikäläiseen. Koirani on sairastunut ja huomenna pitäisi päättää jatketaanko vielä vai annetaanko vanhan mennä. Se on yllättävän raskas päätös, koska onhan hän ollut ystäväni jo yli 10 vuoden ajan. Nyt on vaan sairauden lisääntyneet ja vointi huonontunut.

Tällä hetkellä OLEN uupunut tähän kaikkeen. 

 En kuitenkaan lannistu, enkä jää tuleen makaamaan. Yritän ajatella järjellä sekä myös tunteella. Ajattelen koiran parasta enkä minua itseäni. 

Parempaa päivää Sinulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)