maanantai 3. heinäkuuta 2017

Materialisminen maanantai

Huomenta!

Pitkästä aikaa katson kolmen kortin kimaran.

Lähimenneisyys: LANTTIEN ÄSSÄ

 

"Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys"

Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi. 

"Muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu muutokselle luottavaisin mielin!"

Tasapaino, täyttymys ja hyvinvointi odottavat sinua! Ne kutsuvat sinua juhlimaan elämää ja nauttimaan siitä sen kaikilla tasoilla.

Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.
***
Tämä hetki: LANTTIEN RIKKAUS

 
- sisäinen ja ulkoinen rikkaus, kyky saada yltäkylläisyys näkyviin ja jakaa se muiden kanssa-
 
Olet vetänyt puoleesi ne kaikki ihmiset, jotka ovat osa elämääsi. Olet itse luonut jokaisen tilanteen ja luot itse myös oman todellisuutesi. Sinulla olevalla yltäkylläisyydellä voit tehdä, mitä itse haluat. Vastuu on sinun. Hyvinvoinnillasi ei ole loppua!
 
"Olen sisäisesti ja ulkoisesti rikas ja vapaa. Nautin kaikesta kiitollisena ja antaumuksella."
 
Ole aina tietoinen omasta arvostasi! Jos jaat sisäistä rikkauttasi täydestä sydämestäsi, menestys ja täyttymys ilmenevät myös ulkoisessa elämässäsi.
***

Lähitulevaisuus: LANTTIEN 4. VOIMA

  

-periaatteet, rakenteet, turvallisuus, voima, omavaraisuus, luotettavuus, luonteenlujuus, jäykkyys-

Lanttien neljä symboloi tarvetta olla itsenäinen ja pitää asiat omissa käsissä. Kortti muistuttaa elämään liittyvistä rajoituksista ja rajojen tarpeesta, mutta kehottaa myös hellittämään niistä aina kun se on mahdollista. Kortti kuvaa hyvää taloudellista harkintakykyä ja taitoa asettaa järkeviä tavoitteita. Kortti kuvastaa niin ikään sisäistä voimaa ja tietoisuutta.

Pysähdy ja mietiskele; tunnustele omaa energiaasi. Pidä huolta siitä, ettet noudata sokeasti ulkopuolelta tulevia sääntöjä ja neuvoja. Jos teet niin, saatat luopua omasta arvostelukyvystäsi ja tukahduttaa omat tunteesi ja sivuuttaa inhimilliset näkökohdat. Opettele antamaan ja vastaanottamaan luonnollisesti ja tunnistamaan omat rajasi. Ole oikealla tavalla ylpeä siitä, mitä olet saavuttanut.

Tällä kortilla on kaksitahoinen merkitys. Vain sinä itse voit tietää, onko elämäsi kuin tiukasti suljettu linnake, vai tarvitsetko päinvastoin lisää vakautta ja sääntöjä.

Miten suhtaudut erilaisiin rajoituksiin ja moraalisääntöihin? Oletko liian tottelevainen tai liian vastuuton?

Tiedostan omat rajani ja pidän niistä huolta!
*** 
Kuten huomaatte, ainakin materialistista hyvinvointia on luvassa, ehkä vähän taloudellistakin.
Tulimme eilen illalla kotiin mökiltä. Toisaalta se oli hyvin mukavaa, sillä nyt täällä sataa. Ei harmita niin paljon. Kahden viikon lomarupeama on takanapäin ja toiset kaksi viikkoa siintävät vielä edessäpäin...

Takana on paljon luonnonhelmassa oleilua, uimista ja saunomista. Vähän kalastustakin. Toisaalta paljon on jäänyt tekemättä. Minun piti pyöräillä...joo en pyöräillyt yhtään. Kahvakuulakin on vielä kotona, mutta eiköhän tiskivesiämpäreiden roudaaminen aja saman asian, ainakin melkein? Niin ja virkkasin. Sitä tuttua trikookudetta, itsetekemääni. Juuri juttelin kaverini kanssa miten työlästä se on leikata kudetta päivästä toiseen ja kun muutama kerä on valmis, ne on virkattu yhdessä hujauksessa. Nyt jätin virkkaustyöni sinne odottamaan tulevaa viikonloppua.

Aika ihanaa toisaalta että on olemassa mökki, ainakin tämän kesän vielä, minne voi aina mennä niin halutessaan. Ainakin viikonlopuiksi.

Ihanaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)