torstai 13. heinäkuuta 2017

Torstai on toivoa täynnä!

Huomenta!

Päivän teemana on SAUVOJEN PRINSSI
 
-Kiihkeys, kukoistava rakkaus, intuitiivinen luovuus, pois pimeydestä, valoon-

Tämä kortti edustaa positiivista miehistä voimaa, jonka avulla voi saavuttaa asetetut päämäärät ja unelmat. Sauvojen Prinssi on voittanut oman pelkonsa. Hän on maskuliininen johtajahahmo, joka osaa kunnioittaa myös feminiinistä energiaa. Hän on elämänmyönteinen, luova ja huumorintajuinen ja tietää, miten toimia vaikeissakin tilanteissa.

Sinulla on kaikki mitä tarvitset! Älä anna minkään pidätellä itseäsi! Älä anna vauhtisi hidastua! Elämä on valmis ottamaan sinut vastaan. Luota rajattomiin luoviin kykyihisi.


Mitä haasteita elämässäsi on tällä hetkellä?

Opi katselemaan maailmaa sydämesi silmin - huomaat että maailmasi muuttuu ja avaa sinulle rajattomasti mahdollisuuksia. 

Yhdistän voimani rakkauteen!

Rakastan elämää ja elämä rakastaa minua!

***
 

Yksisarvisten viesti sen sijaan on THANKFUL

Ajattele ihmisiä ja asioita, joista olet kiitollinen. Kiitollisuus lämmittää sydäntäsi tunteilla, jotka ovat terveellisiä mielellesi ja ruumiillesi. Kiitollisuus korvaa surullisuuden ja saa asiat sujumaan paremmin. Jokainen rakastaa kiitollista ihmistä ja hänen kanssaan halutaan olla ystäviä. Ihmiset, jotka eivät ole kiitollisia ja säälivät itseään tekevät itse itsestään surullisia. Jos lasket, kuinka paljon olet saanut osaksesi siunauksia ja syyt miksi sinun tulisi olla kiitollinen, niin tulet huomaaman, miten avokätinen elämä on itse asiassa ollut. Mitä enemmän uskot saavasi elämältä lahjoja, sitä enemmän niitä myös saat. 

***

Aika ihanat viestit, eikö? Tänään ollaankin jännän äärellä, sillä me valmistaudumme koiran kanssa eläinlääkäriin. Katsotaan ja tutkitaan vähän tarkemmin, miten paljon aikaa ja toivoa on jäljellä. Aika ihanaa :-) Uskon että sitä vielä on. 

Toiveikasta päivää myös Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)