tiistai 11. heinäkuuta 2017

No onkos tullut talvi kesän keskelle?

Huomenta!

Tänään tätä: ICEBERG

https://deeguns.files.wordpress.com/2014/01/img_4882.png

"Jopa 90 prosenttia jäävuoren rungosta on pinnan alapuolella, syvästi upotettuna isoäiti Oceanin syliin. Silti isoäiti mahdollistaa huomattavan vapauden valtaville lapsilleen ja lapsenlapsilleen, ja sallii heidän siirtyä virtojen ja oman vauhdinsa sanelemana. Jätettyään jäätymisen ne heiluttavat merta ja tekevät paljon haittoja aluksille, jotka yrittävät kulkea käytävien läpi.

Useimmat meistä ovat kuulleet tarinoita epäonnisista laivoista, joilla on ollut traagisia kohtaamisia näiden jäänvuorien kanssa. Vaikka jäävuoren yläosa voidaan helposti havaita, suurin osa sitä on edelleen massiivisesti veden alapuolella, jota voi olla vaikea havaita. Ja mikä jää näkymättömiin, se voi hämätä meitä ja ehkä jopa olla vaarallinen ja haitallinen.
 


Mitä tahansa tukahdutat tai kiellät, näkyvät jonnekin ja jotenkin. Nämä ovat varjosi näkökohdat. Kerralla saat ne pois tietoisuudestasi hyvästä syystä, mutta ne pysyvät sinussa häpeänä ja syyllisyytenä. Joskus nämä tuntemukset heijastuvat toisten päälle, jotta he peittävät ne, jotka kieltävät tai estävät osaa sinusta  ja voit jopa arvioida näitä ominaisuuksia, kun tunteet ovat esillä.

Nyt on aika sallia nämä tunteet ja hyväksyä ne. Ne voivat muodostaa jonkinlaisen itsensäilmaisun, salaisen unelman, jonka haluat saavuttaa, tai jopa huonomman näkökulman, jota on vaikea tunnustaa tai hyväksyä. Riippumatta siitä, mitä olet kätkenyt syvälle itseesi, tämä on tilaisuutesi kiinnittää huomiota näihin asioihin ja toivottaa heidät tervetulleiksi perheeseen nimeltä "sinä".
***
Ihanaa päivää Sinulle!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)