sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Pyhäpäivän pakanuus

Tilanne vaatii tarotit. Tänään on ensimmäisen kesälomamme viimeinen päivä. Tänään on paluu kotikonnuille täältä mökiltä ja haikeus valtaa mielen. Toki tulemme ensi perjantaina uudestaan, mutta emme enää pidemmäksi aikaa, yhdessä Maljojen Ritarin kanssa. Hän menee huomenna töihin.

Lähimenneisyys: Sauvojen 3. HYVE

Tätä korttia en ole nostanut kertaakaan aikaisemmin blogia tehden. Siispä mielenkiinnolla katson kortin taustaa.

-hyveellisyys, turmeltumattomuus, rehellisyys, itseluottamus, ei kompromisseja-
Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa keskenään. Ymmärrät oman voimasi ja annat sille vapauden toimia. Et koskaan anna muiden alistaa omaa voimaasi. Tällainen sisäinen rauha tuo uutta itseluottamusta eikä turhista ongelmista tule rasitetta. Sisäinen viisautesi on riittävä ja pystyt torjumaan kaikki mahdolliset esiin tulevat huolet ja epäilyt. Olet täynnä elämänenergiaa ja voimaa, mitä kortin oranssi väri kuvaa.
***

Tämä hetki: MAAILMANKAIKKEUS


 
Ympyrä on sulkeutunut. Olen lähempänä maailmankaikkeutta.


”Täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen.”
Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle tai jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.
Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai jokin yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen? 
*** 

Lähitulevaisuus: YLIPAPPI
 

"Hengellinen mestari, opettaja, neuvonantaja, vihkiytynyt, sisäinen opas, hengellinen isä. Itsesi etsiminen johtaa sinut jonkinlaisen hengellisen kokemuksen piiriin. Tämä kortti voi viitata siihen, että tapaat hengellisen opettajan tai mestarin. Ole avoin ja ennakkoluuloton!"

Näissä tunnelmissa päätämme siis tämän mökkikauden. Tai osan siitä. Ehkä tämä tekee ihan hyvää lähteä välillä kotikonnuille, niin osaa arvostaa sitäkin elämää taas entistä enemmän ja kuitenkin samalla voi iloita siitä, että on tämmöinen paikka, minne voi aina tulla kun siltä tuntuu!

Mukavaa päivää Sinulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)