maanantai 21. heinäkuuta 2014

Katvealue

Mökkimme terassilla on katvealue. Siinä ei oikein puhelimella kuulu, vaan linja katkeaa tämän tästä. Oikeastaan olisi hyvä, jos koko mökkitonttimme olisi katvealuetta! Saisi nimittäin olla ainakin rauhassa. No en tiedä, voinko noinkaan sanoa...Toisaalta ystävät ovat iloni, ja koska en kovinkaan usein näe heitä niin soittelemme sentään aika usein.

Viime perjantaina kun saavuimme Maljojen Ritarin kanssa mökille, menin kotiutumisen jälkeen heti rantakalliolle puhelin kädessä ja soittelin parille kaverille. Oli mukavaa vaihtaa kuulumisia. Sunnuntaina kun olimme iltapäivätorkuilla, eräs ystäväni soitti minulle kaksi kertaa. En vastannut. Lopulta lähetin viestin että soittelen myöhemmin uudelleen. Iltaisin on mukavinta soittaa ystävälle, kun olen koiran kanssa iltalenkilllä. Silloin lenkki menee nopeammin, kun on juttuseuraa. Sama koskee tietysti muitakin koiran kanssa tehtäviä lenkkejä...

Tästä juteltiin Mindfulnes-kurssilla. Miten tärkeää olisi olla läsnä, koko ajan. Koiralenkinkin voi tehdä niin, että nauttii joka hetkestä. Mieti ja tunnustele, miten jalat liikkuvat, miten hiekka rapisee kenkiin, mitä ääniä kuulet ja mitä tuoksuja tunnet?! Miltä se tuntuu, kun olet aidosti läsnä, siinä tilanteessa? Katvealue tekisi tämän kaiken helpommaksi. Ei olisi vaihtoehtoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)