tiistai 1. heinäkuuta 2014

Mökkikirjaan lisäystä vielä tänään...

Tässä kävi vähän niinkuin vanhanaikaisesti. Olen inspiraation vallassa eikä loppua näy. Näin on käynyt ennenkin. Kerran kesällä ompelin tilkkutöitä aamuyön tunneille saakka, se vei mennessään. Kerran talvella virkkasin mustaa ponchoa aamuyön tunneille saakka. Poncho ei ole vieläkään valmis.

Nyt kuitenkin luovuuden kukka kukkii, ja tässä seuraavat sivuni. Huom. Enää ei ollakaan niin romanttisissa tunnelmissa....

KESÄ, YSTÄVÄT JA KEKKERIT


Tämän sivun ajatuksena on se, että kuka ikinä onkaan ensimmäinen ystäväni joka lukee tämän, saa kysymyksiin myös vastata...

***

Sitten vähän toisenlaisiin tunnelmiin. Tämä sivu kuvaa sitä elämää, jota kuulen joka päivä ystäviltäni ja tuttaviltani...en siis kaikilta mutta usealta. Itsekin olen joskus tuota aikakautta elänyt ja olen onnellinen siitä, etten elä enää. Ei tarvitse, onneksi. Mutta aihe puhutteli ja hyvä niin. Henkilökohtaisesti minua riemastuttaa erityisesti nuo silakat... :-)

SÄÄNNÖT RAKKAUDELLE 

1 kommentti:

  1. Tuttua, tuttua, kun inspiraatio iskee ja into on päällä, niin silloin tehdään :) Kesä, kekkerit ja ystävät kuuluvat todella yhteen!
    Lähden joko tänään tai huomenna mökille. Sitten tulee jatkoa myös omaan mökkikirjaani.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)