tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kastunut

Eräs ystäväni jakaa kaiken naamakirjassa.Hänen edesottamuksiaan on mukava lukea. Joku uskaltaa eikä taatusti ajattele mitä muut hänestä ajattelee. Hän ja hänen elämänsä aiheuttaa minussa usein ihmetystä ja kuvittelen mielessäni minkälaista hänen elämänsä on. Se on nähkääs niin erilaista kuin meidän.

Olemme samanikäisiä mutta hänellä on kaiketi 4-5 lasta ja kuudes on tulossa. En muista tarkkaa lukumäärää, mutta niitä on paljon! Olisiko niitä nyt sitten kahden vai kolmen eri miehen kanssa? Parisuhdetilannetta olen seurannut kuin Kauniita ja Rohkeita konsanaan. Hellyyttävintä lienee kun hän ja miehensä lähettelevät seinän kautta <3 kuvia toisilleen, ikävä on suuri ja rakastetaan niin helvetisti. Ihanaa että jotkut haluavat jakaa tuon tunteen kaikkien kanssa. Mutta erot aiheuttavat ihmetystä? Nyt elämäni mies on menetetty? Mitä nyt on tapahtunut? Niitäkin postauksia on ollut. Kohta taas kaikki onkin hyvin enkä koskaan saa tietää mitä oikeastaan tapahtui.

Eilen tämä ystäväni kastui. Oli myöhäinen ilta ja heillä kaikilla oli kova nälkä. Hän ehti viime tingassa ABC- huoltoasemalle ostamaan makkaraperunat perheelleen ja juostessaan autostaan huoltoasemalle, sadekuuro yllätti hänet. Hän sai mennä nukkumaan kastuneena, mutta kylläisenä.

2 kommenttia:

  1. Mainio juttu! Kyllähän nämä avautujat joskus ihmetyttävät ja entä aikuiset (yli 60 v), jotka laittavat jatkuvasti itsestään uusia kuvia fb:iin.

    VastaaPoista
  2. Maca, tuo olikin kiinnostava näkökulma! Minulla ei ole ketään yli 60 vee fb-kaveria, joka laittaa omia kuviaan jatkuvasti näytille :-) Uskon että sekin varmasti ottaa päähän....;-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)