torstai 24. heinäkuuta 2014

Torstain toivot



Huomenta!

Hellettä piisaa ja nautitaan siitä ken voi :-)

Tänään katsomme Pagan Catseista päivän ja tunnelmat loppuviikkoa kohden

Lähimenneisyys: MIEKKOJEN 10.


Tämä kortti on yleensä "tuhon kortti" joka varoittaa.  Nytkin huomaan selvästi yhteyden lähimenneisyyteen, jossa ovat velloneet epämiellyttävät tunteet ja negatiiviset ajatukset. Kortti on väriltään punamusta eikä kissaa näy missään? Hänen punainen makuupatjansa on keihästetty ja enkeliolento on astunut esiin. Salaperäistä. Kissa on kuitenkin ymmärtänyt kadota pois pahan tieltä. Varsin viisasta.

"to unpleasant or unfortunate circumstances"
***

Tämä hetki: TEMPERANCE (TAITO)


Kortin suomennos aiheutti päänvaivaa. Toisessa tarot- pakassani tämä sijoittuu TAITO- kortin tienoolle ja kääntäjä antoi synonyymit kohtuus ja raittius. Menköön nyt numeroiden perusteella TAIDON alle, sillä olen sitä ennenkin siten täällä käyttänyt.

Lähimenneisyyden jälkeen saimme jotain kaunista. Onko tämä paratiisista? Kuvassa valkoinen kissa vapauttaa kultakalan lampeen. Sateenkaari paistaa taustalla, se on tullut sateen jälkeen esiin. Kurjenmiekat kukkivat ja lammen väri on kirkasta. Tunnelma kortissa on valoisa ja päättäväinen. En voi sille mitään mutta mieleeni tulee väkisinkin terveelliset elämäntavat, raittius ja kohtuus. Kaikki negatiivisuus heitetään pois, vapauteen, veden vietäväksi.


"Bringing together all the right things at just the right place. This is a magical kind of balance, more complex than just mixing equal parts."
***

Lähitulevaisuus: VOIMA
Kuvassa valkoinen iso kukitettu kissa alistaa Sharpei- koiraa. Vai siunaako se hänet? Olettaisin että koira on sharpei. Muratti kukkii taustalla ja äärettömän symboli on kirjoitettuna kiviseinään. Taustalla on myös muita kukkia sekä kristalli/ valo/ kultapallo.  Tunnelma on valoisa ja kesäinen. Rauhallinen.

 "Using calm, quiet, gentle control to change the course of a situation that could easily get out of hand by redirencting the powerful energies at play."

Aurinkoista päivää Sinulle! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)