sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

DNA - KARMA

DNA - KARMA

DNA karma 

"Karma on käsite monissa Itä-uskonnoissa. Se on sanskritinkielinen sana, joka merkitsee suurempaa universaalia syy-seurauslainsäädäntöä, joka antaa epäsuoran eettisen koodin näennäisesti ikuisuuksien syntymää, kuolemaa ja uudelleensyntymistä (samsara). Me koemme tämän elämässämme monissa eri versioissa. Virheellinen käsitys karmaista on se, että se on jonkinlainen rangaistus, mutta se on kaukana siitä. Kasvot, puhtaimmassa muodossaan, yksinkertaisesti väittävät, että käyttäytymisemme tässä elämässä määrittävät seuraavan inkarnaation. Se on myös tullut merkille, miten käyttäytyminen ja toiminta tässä elämässä on seurausta kultaisen säännön hieman erilaisesta versiosta.
 
 Me emme ainoastaan ​​kanna sielusi karmaa tähän elämään, vaan myös upotettu DNA: n monimutkaiseen koodaukseen on geneettinen esi-karma. DNA: n kaksoishelix-rakenne sisältää koodit, jotka on siirretty vanhemmilta ja isovanhemmilta sekä esi-isiltä. Siksi meillä on joitain samanlaisia ​​geneettisiä tietoja, jotka tulevat hyvin varhaisten ihmisten DNA: sta.Tässä kortissa näemme kaksi toisiinsa sidottua käärmeä, joiden kummallakin puolella on kaksinkertainen helix. Tämän arkkityyppisen kuvan variaatiot ovat monissa perinteisissä ja nykyaikaisissa kulttuureissa. Se on graafinen esitys muinaisimmista esineistä, joihin voimme vaatia: DNA: n, elämän itsensä perustavanlaatuinen aine, joka antaa merkittävän määrittelyn elämästämme.

Sielusi näkökohdat astuivat alkeelliseen fyysiseen itsestään jo kauan ennen kuin sinä olet alkanut muodostua. Kun DNA, jonka teistä biologisista vanhemmista perimäsi on, on sieluskuviota, joka liittyi yhteen "sinun" luomisessa. Olette valmiit seuraamaan tämän kuvioinnin karmisia sanomia jossain määrin, kun kehitätte tietoisuutta ja laajennatte valoa tietoisuutta, voit tehdä valintoja, jotka muuttavat ja muokkaavat tätä esi-muotoa.

Tämä on yksi niistä hetkistä. Voit tuntea sielusi vetokoukun, joka on sekä antikasta että karmista, mutta tunnette myös pysyvän ja rakastavan viestintän korkeammasta itsestäsi, joka on ristiriidassa tuttujen ratkaisujen kanssa ennen sinua. Valinta on sinun, mutta tiedä, että aina kun pidät korkeamman itsenne ohjausta, riippumatta siitä, mikä eteerinen tai fyysinen muoto se kestää, ihmisen tietoisuus on kohonnut. Jokseenkin se tulee valinta kohtalon ja kohtalon välillä. " 


*** 
Muistithan siirtää kelloja? Nyt ollaan tuntia lähempänä kohti kesää! Ilma ei kyllä siltä näytä, mutta onpahan ainakin lumet sulaneet.
Kevät on ihanaa odotuksen ja uuden aikaa. Toisia valon määrä ahdistaa, toisia se virkistää. Kumpaan sinä kuulut?

Upeaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)