torstai 21. maaliskuuta 2019

Surua

Huomenta!

Tänään korteista nousi MIEKKOJEN 3. SURU

-

-huolet, epäilykset, selkeyden puute, raskasmielisyys, masennus, kolmen ihmisen välisissä suhteissa esiintyvä jännite-

Tämä kortti on kehotus tehdä selkeitä, yksiselitteisiä päätöksiä. Vain siten menetetty tasapaino voidaan saada takaisin.

Millaisia päätöksiä sinun on vaikea tehdä tai kohdata?


Irtaudu ahdasmielisyydestä, niin pelkosi ja surusi kaikkoavat. Ole avoin ja haavoittuvainen, uskalla rakastaa ja tulla rakastetuksi. Hyväksy elämä sellaisena kuin se on. Joskus se on iloa, joskus surua ja kipua ja joskus olet vain ilman mitään tunteita. Älä anna pelkojesi olla esteenä täysipainoisille ihmissuhteille. Tämä kortti on haaste sinulle ja sisäiselle kasvullesi. Muista että suurikin tuska muuttuu lopulta iloksi ja rakkaudeksi. 
 
Kenenkään ei ole mahdollista olla joka hetki onnellinen. Nyt kokemasi vaikeudet johdattavat sinua lopulta oikeaan suuntaan, kun et takerru niihin. Älä usko kaikkea mitä mielesi sanoo!

***

Kylläpä taas osuu ja uppoaa. Juuri näissä fiiliksissä heräsin. Koti on kuin rytökärpän pesä. Yskä vaivaa viidettä viikkoa ja eilen jouduin peruuttamaan mukavan ja kauan odotetun tapaamisen koska pelkäsin että tukehdun. Nyt menen töihin ellen tukehdu sitä ennen. Onneksi sain lääkäriajan täksi päiväksi klo 13.00. Ei kai sekään onni ja autuus ole, mutta on ainakin asiantunteva lääkäri kyseessä.

Toivottavasti siellä on asiat paremmin!
 
Mukavaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)