torstai 28. maaliskuuta 2019

Prinssi!

MALJOJEN PRINSSI-Halut, toiveet, intohimo, transformaation mahdollisuus, seksuaalisuus, muutos-

Maljojen prinssin keskeisin tehtävä on hallita täydellisesti tunne-elämän tarpeita. Ilma veden elementtiin yhdistyneenä symboloi suurta intohimoa. Toiveet ja halut täytyy huomata ja tiedostaa. Ne ovat perusvoimia, jotka ajavat meitä eteenpäin elämässä. Niitä on mahdollista käyttää vain, jos olet hereillä ja valpas. Sen sijaan, että tukahduttaisit toiveesi ja halusi, voit käyttää niitä tullaksesi yhä tietoisemmaksi. Tällä tavoin katsottuna toiveista/ haluista voi tulla välikappale, joka auttaa meitä menemään sisäiseen maailmaamme.

Kortti symboloi tietoisuutta ja oman sisäisen äänen kuuntelemista tienä syvimpien toideiden ja tarpeiden tunnistamiseen.

Hyväksy seksuaaliset tarpeesi ja intohimosi ja elä ne tietoisesti. Saat paljon tehdessäsi niin. Antaudu täysin kokemuksille ja tarkkaile itseäsi tehdessäsi niin. Arvosta kehoasi yhtä paljon kuin henkisiä arvojasikin.

Mitä salaisia toiveitasi et halua hyväksyä?

Vietä joka päivä vähän aikaa luomalla mielikuvia haluistasi kadottamatta itseäsi niihin.

Uskallan nyt toteuttaa seksuaaliset haluni ja toiveeni. Se tekee minusta elinvoimaisemman ja tyytyväisemmän.

Todelliseen menestykseen kuuluvat myös vahvat tunteet ja intohimo. Ne kuvastavat voimaasi ja elämänhaluasi.

***

Tänään on sininen päivä, ihan selkeästi. Maljojen Prinssin kortti on kovin sininen. Ihanaa, on jo torstai. Huomenna on perjantai ja sitten kaksi päivää vapaata. Ajatukset ovat kovasti jo tulevassa kesässä. Kissatarha pitäisi meidän Nöpölle tehdä. Jotenkin huolestuttaa sen haahuilu ympäri lähiympäristöä. Olen yrittänyt katsoa ohjeita netistä. Ei se kovin vaikeaa voi olla. Flunssa vaivaa edelleen ja miniantibioottikuurini on ohi. Kortisonia vedän henkeen aamuin illoin. Loppuisi tämä helvetin tauti jo! Pitkään kyllä kestää, piru vie.

Minun piti alkaa seurata uutta SYKE- kautta. Nyt ainakin kävi niin, että kaksi ekaa jaksoa katsoin ja kolmatta en enää jaksanutkaan. Ei oikein kivalta vaikuttanut. Meni tällä tädillä kyllä yli.

Kello käy. Työt kutsuvat. Tulipa jotain joutavaa tähän turistua.
 
Kivaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)