sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Sunnuntai

Huomenta!

Tänään MEADOW

Meadow ~ Vulnerability, from the Earth Magic Oracle Card deck, by Stephen D Farmer 

"Tämän kortin niitty kutsuu meitä kauneudellaan. Kukat kasvavat suorastaan runollisesti ja rehevät vuoristot pakottavat meidät rentoutumaan ja pysymään siellä jonkin aikaa. Mutta joillekin ajatus olla tällaisessa avoimessa tilassa on pelottavaa; ja tällaisessa niityssä voimme tuntea olomme alttiiksi ja puolustuskyvyttömiksi; koska täältä puuttuu suljetun alueen turvallisuuden tunne.
 

Toisille niityillä käveleminen voi olla erittäin nautinnollinen ja ihana kokemus. Voimme tuntea olomme mukavaksi avoimella niityllä ja nähdä kauas. Voimme nauttia 360 asteen näkökulmasta vain taivas kattona. Kyllä, voimme silti olla haavoittuvaisia, mutta emme ihan suoranaisesti. Tämä on haavoittuvuus, joka perustuu luottamuksen perustaan ​​pikemminkin kuin pelkoon - kyky luottaa omiin vaistoihin kertoo meille, onko olemassa mahdollisia uhkia, joihin meidän on vastattava. Varmistamalla tämän instinktisen tietämyksen voimme rentoutua ja nauttia kaikesta kauniista ympärillämme. 
Sinä olet paikassa, jossa voit ottaa riskin tunteillesi, ja vielä tärkeämpää, ota riskejä totuuden suhteen siitä, kuka olet - totuus, jonka tunnet sydämessäsi ja sielullasi. Sinun ei tarvitse enää joutua alttiiksi peloille ja anna muiden tietää, kuka sinä todella olet.
Kyllä, toiset voivat arvioida, arvostella, kritisoida ja ehkä jopa painaa sinut alas. Tämä on todellakin mahdollista. Silti luottamalla siihen, että sinulla on vahvuus käsitellä näitä reaktioita - sen sijaan, että vastaat adaptiivisesti ja suhtautumalla turvallisesti, voit luottavaisin sallia itsesi olla haavoittuvainen. Pitämällä aina totuudesta kiinni voi luoda turvallisuuden illuusion, mutta aseistettuna luottamusta ja uskoasi voit olla haavoittuvainen ja olla oma itsesi.

***
Voi miten kaunis tämä niittykortti onkaan! Se tuo mieleeni kesän, tuon ihanan vuoden ajan joka odottaa meitä. Ja on vieläpä tulossa vielä tänä vuonna! Viikon päästä siirretään kellojakin kohti kesää! 

Kävin eilen mökillä kääntymässä. Pilkkijöitä oli paljon. Nurkat olivat kunnossa.

Tauti vaivaa. Aloitin tänään omatoimisesti antibioottikuurin. En jaksa enää tätä tautia.

Upeaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)