torstai 7. maaliskuuta 2019

Miekkojen Kuningatar

Huomenta!

Tänään MIEKKOJEN KUNINGATAR


"Kuningatar on usein vanhempi naishenkilö (30+ tai hyvin kypsä nuori nainen) joka on saanut jo paljon aikaan. Kypsyys ja pätevyys ovat esillä."
 
Selkeydellä, avoimuudella ja aitoudella raivaat ne esteet, jotka tähän asti ovat estäneet sinua saavuttamasta aitoa täyttymystä.

 ”Tunkeutuminen vanhojen naamioiden ja roolien läpi, järkevä, älyllinen, looginen, puolueeton.”
Kun panet naamiosi syrjään ja luovut sinulle turvaa tarjonneista tutuista rooleista, luovut samalla vapaaehtoisesti tavaksi tulleista puolustusmekanismeista. Kun käytät läpitunkevan, syvän ymmärryksen miekkaa, huomaat, etteivät naamiosi ainoastaan suojele ja kätke sinua. Ne myös erottavat sinut itsestäsi ja muista. Ponteva naamioittesi irti repiminen vapauttaa sinut. Miekkojen Kuningatar ohjaa sinut pois ympäröivistä pilvistä selkeyteen ja avoimuuteen.
Olet parhaillaan irrottautumassa vanhoista rooleista ja käyttäymismalleista. Tämä saattaa tuoda tuskallisia kokemuksia, mutta se on sen arvoista! Saavuttamasi selkeys vapauttaa sinut!
Millaisten roolien taakse helpoimmin ja useimmin piiloudut? Oletko valmis pudottamaan ne?

Elämäni ainut tehtävä on pysyä uskollisena ja aitona itselleni.
***
Jälleen kerran en voi kuin ihmetellä, miten hyvin nämä kortit pitävät ainakin minun kohdallani paikkansa. Eilen oli todella jotenkin kenkku päivä, ja asiat jäivät puolitiehen...se taas aiheuttaa stressiä ja olin siis aivan väsynyt. Avasin tämän blogin ja aamun sumussa olin jo unohtanut eilisen teemakortin....Noh, tuo eilinen Miekkojen 10 selittää kyllä kaiken. Vaan kun nyt tänään herään pirteänä kuin peipponen, olen kuin uusi ihminen ja valmiina uuteen päivään. Tänään hoidetaan siis sekä eilisen että tämän päivän asiat!

Mahtavaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)