lauantai 23. maaliskuuta 2019

Sauvojen 7....

Huomenta!

Tänään SAUVOJEN 7. ROHKEUS

 
-rohkeus, uskallus, sysäys, riskien ottaminen, ei kompromisseja-

Tässä kortissa rohkeus on rohkeutta laajentaa henkilökohtaista kokemustasi. Rohkeus on syntynyt kyvyistäsi oppia menneistä kokemuksistasi. Jos käytät oppimaasi, voit ottaa lisää riskejä tietoisemmin. Tämä kortti on vastuuntunnon, muutoksen ja tasapainon kortti. Se kuvaa myös viisautta ja henkistä voimaa ja kykyä toimia selkeästi. Se vaatii seisomaan horjumatta, kompromisseja tekemättä, niiden näkökantojen takana, jotka ovat tärkeitä. Tämä kortti peräänkuuluttaa omaan intuitioon ja omiin kokemuksiin luottamista ja kaikesta itse- epäilystä luopumista. Se on myös totuuden kortti; totuus sellaisena kuin se on.

Itselleen uskollisena ja aitona pysyminen merkitsee oman totuutensa puolustamista silloinkin, kun kohtaa valtavaa vastusta. Luota omaan voimaasi. Nykyisessä tilanteessasi sinun on puolustettava itseäsi mihin hintaan hyvänsä.

Ilmaisen oman totuuteni avoimesti ja rehellisesti.

Matkallasi menestykseen ja täyttymykseen sinun on puolustettava urheasti näkemyksiäsi ja ilmaistava rohkeutesi ja voimasi.

***

No nyt se ihana vapaapäivä on, mistä niin eilen jo hehkutin. Eilinen päivä meni töissä taas yskiessä ja tuntuu ettei tauti helppaa ollenkaan. Voi vitalis! Aamulla ajoissa hereillä ja kahvilla täällä ollaan. Hiljaista on. Lähden pikareissuun tapaamaan yhtä ystävää. 

Onko teillä jo kevättä rinnassa? Jos on niin miten se ilmenee?
Minä ainaki huomaan että alan ostelemaan uusia vaatteita. Vuosi vuodelta isompia, mutta mitä sen väliä. Pitää olla näppärää päällepantavaa....Tilasin yhden takin ja nyt harkitsen jotain kivoja kenkiä vielä.

Ihanaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)