torstai 14. maaliskuuta 2019

Tornin torstai

Huomenta!

Tänään korteista nousee esiin TORNI


"kauaskantoinen sisäinen muutos, parantaminen, vanha tuhoutuu tehdäkseen tilaa uudelle, hengellinen uudistuminen, itsetuntemus"


Puhdistava, hävittävä tuli tuhoaa vanhan ja vie sen mukanaan. Mitään ei säästetä- egon torni horjuu tosiaan perustuksiltaan. Tämä perin pohjin muuttava voima tuhoaa kaiken, mihin yrität takertua. Se mikä menneisyydessä on ollut näennäisesti varmaa ja turvallista, alkaa muuttumaan hyvin epävarmaksi ja huteraksi. Jäljelle jää vain luottamus siihen, tieto siitä, että kaikkien elämämme tapahtumien alku on maailmankaikkeuden loputtomassa rakkaudessa. Ne antavat meille mahdollisuuden oppia ja tiedostaa.


Torni on myös eräs korkeimpia parantamisen kortteja. Aivan kuten mädän hampaan poisottaminen tuottaa helpotuksen koko keholle, myös kasvua estävien, paikoilleen jumiutuneiden tilanteiden ja suhteiden lopettamisesta alkaa koko olemuksesi parantuminen. Hampaan poisottaminen saattaa olla tuskallista, mutta koska hammas kerran myrkyttää koko elimistösi, sen poisottaminen on ainoa mahdollisuus. Kohtalon iskut saattavat tuntua surullisilta ja mittaamattomilta, mutta saamme ne osaksemme vain, koska tarvitsemme niitä." Jäykistyneet ja ahtaiksi käyneet rakenteet on hajotettava ennen kuin menestys ja täyttymys voivat tulla elämääsi. " Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?


Olet tai tulet pian olemaan keskellä äärimmäisen intensiivistä muutostapahtumaa. Mikä elämässäsi tuhoutuukin tai mitä sisälläsi ravistellaankin, tapahtuu, että puhdistuisit ja jollekin uudelle tulisi tilaa. Anna sen tapahtua!


Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?


Tarkkaile itseäsi jokapäiväisessä elämässäsi. Tilanteet saattavat toistaa itseään, mutta sinä et toista vanhoja, rajoittuneita käyttäytymismalleja.


Kaikki, mitä elämässäni tapahtuu, on minun parhaakseni. 


***

Sen tuhannennen kerran minulla on jälleen mielessä suuri muutos. Tällä hetkellä, tähän aikaan aamusta olen motivoinut, onhan uusi päivä alussa. Asioiden pitää muuttua. Haluan sitä. Pystyn siihen. Kevät tulee. Toimi! Otan muutoksen avosylin vastaan ja hampaat irvessä aion siinä pysyä. Onneksi tänään on jo torstai. Huomenna onkin jo perjantai ja elämä hymyilee!

Ihanaa päivän jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Niiiiin kevät tulee☀️☀️☀️☀️toimitaan! ja tosiaankin huomenna on perjantai☀️Jippii Mukavaa viikonloppua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Tämä päivä vielä ja sitten voikin hengähtää!

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)