sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Mökin tarkistus

Ajelin sattumalta mökkimme suunnalla eilen ja päätin käydä katsomassa miltä kaikki näyttääkään. Lunta oli enää niin vähän, että pystyin hyvin ajamaan autolla pihaan. Lumi oli isorakeista, sulamassa jo pois. Mökin ikkunat olivat huurussa ja sisällä kalsean kylmää. Hiirenpapanoita oli siellä sun täällä, mutta ei kuitenkaan ylenpalttisesti. Niin, tänne pieneen mökkeröiseen me taas kesän tullessa tulemme.

Ihme kyllä, murattini ei ole kuollut talven tiimellyksessä. Sieltä se pilkistää ja toivon että kasvaisi kovasti ensi kesällä. Minulla on ennenkin käynyt niin että muratti on selvinnut talven yli ja se seuraava vuosi on ollut todella upea! On ollut siis ihan mieletön kasvu ja komeus. Toivon samaa nytkin.Orava on ruokaillut mökimme terassilla. Hän on syönyt kokonaisen kävyn. Mahtaako oravaa näkyä ensi kesänäkin?!


Katsoin järvelle ja se suorastaan kuhisi pilkkijöitä. Mahtaako kaloja tulla, kun niin ovat innostuneet kalastamaan? Omat pilkkimuistot ovat liki 40 vuoden takaa, kun olen lapsena ollut pilkillä isän kanssa.

Voi kesä, tule, tule jo!

2 kommenttia:

  1. pikku muratti selvinnyt hienosti talvesta. itse otan muratit sisälle, leikkasin ne juuri pari viikkoa sitten ja mukavasti uutta kasvua tullut.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)