lauantai 6. lokakuuta 2018

Ässälauantai

Huomenta!

Tänään MALJOJEN ÄSSÄ

"Ylitsevuotava rakkaus, tunteiden selkeys, syvä itsensä rakastaminen, antaminen ja ottaminen."

Kortti kuvastaa viisasta rakkautta, kypsää tunne- elämää ja tietoista antautumista elämälle. Kortti kuvaa ihmistä, jolla on avoin ja luottavainen sydän ja joka yksinkertaisesti rakastaa. Tällainen ihminen ei suojele itseään eikä myöskään yritä tai ponnistele liikaa. Kortti symboloi myös taitoa ilmaista tunteet selkeästi ja puhtaasti sekä kykyä olla samanaikaisesti tietoinen niin sisäisestä kuin ulkoisesta todellisuudesta.

Anna luottamuksesi elämään ja rakkauteen kasvaa. Se tulee näkymään myös ihmissuhteissasi. Opit vähitellen hyväksymään rakkauden sellaisena kuin se on ja alat nauttimaan enemmän elämästä. Luottamus elämään inspiroi myös luovuuttasi. Silmäsi avautuvat kauneudelle ja kunnioituksesi toisia ihmisiä kohtaan kasvaa.

Sinulla on yhteys kaikkea ympäröivään rakkauteen. Se täyttää sinut ja voit jakaa sitä muille anteliaasti ja ylenpalttisesti.

Millä tavalla sinä osoitat rakkauttasi?

Kaiken ympäröivä rakkaus täyttää minut ja ympäristöni."
***
Rakkautta Rakkaudelle! Syyslomani sujuu kuin itsestään. Aamut tulevat toinen toisensa jälkeen ja minä en ole tehnyt oikeastaan mitään. Eilen aamulla aloitin ns. sokerilakon. Siis lue: ei suklaapatukoita eikä jäätelöä. Sokerisen jugurtin kylläkin ostin. Onko tämä nyt sitä itsensä huijaamista? Mutta kyllä teki tiukkaa olla parhaaseen katseluaikaan (Vain Elämää) kaupassa ja tuttuun tapaan perjantaina mieleni halajaa suklaata illan istujaisiin. Miten mukavaa onkaan napostella suklaata ja katsoa televisiota! Pienet on ilot meikäläisellä. Tyydyin sitten tähän Lidlin kermaiseen kookosjugurttiin, paljon kevyempää se on kuin suklaa. Ja melkein yhtä hyvää.
Tästä se alkaa. Uuden elämän opettelu.
Tein eilen myös parin tunnin metsälenkin. Harmi ettei ollut kameraa mukana. Upeat kelit, kaiken kaikkiaan. Ja raikas syysilma! Wau! Nyt yritän nauttia joka hetkestä, sillä sieltä ne työaamutkin vielä tulevat. Mutta en mieti niitä nyt, en ihan vielä.

Upeaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)