keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Uusi harrastus - Coins

Vihdoin viimein sain aikaiseksi tehdä omanlaisia Coinseja. Kyselin Manumiinalta oikeiden Coinsien kokoa, mutta se reilu 6 cm oli mielestäni liian pieni. Ja koska en aloita ATC- vaihtoharrastusta sen kummemmin, vaan teen omaksi ja teidän iloksenne näitä nyt.

Joten minä SOVELSIN ja otin malliksi CD- levyn. Ajattelin, että ehkä niihin CD- levykoteloihin on kiva näitä säilöä, mikäli innostun niitä enemmän tekemään.

Huomasin että näitä Coinseja tekee mökkikirjaan verraten todella nopeasti. Lisäksi minulla ei ollut oikein mitään selvää ajatusta, mitä teen, vaan annoin intuition viedä. Sen verran sain ajateltua että jokaisessa Coinsissa olisi kuitenkin joku juttu. Mikä se sitten ikinä onkaan...Netistä sain tietoa, että oikeat ATC- coinssit vaihtotarkoitukseen ovat mitoitetut juurikin säilytyksen kannalta. Lisäksi näissä tulisi aika näkyä tekijä ja päivämäärä. Samanlaisia ei myöskään saa tehdä, mutta samankaltaisia sarjoja kylläkin. Ja kyllähän näitä sarjoina suoltaa solkenaan, kun sille päälle sattuu :-) Ja ajatuksenani on tehdä kierrättäen, eli mitään uutta en näihin osta. Niinpä nämä ovat lehdestä leikattuja juttuja pääosin.

Aion julkaista joka päivä yhden Coinsin, niin kauan kuin niitä riittää.

Tässä ensimmäinen Coins:


1 kommentti:

  1. Onpas ihanaa, että tulee uusia harrastajia ja onpas upea kortti heti. Näihin jää todella koukkuun.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)