maanantai 8. lokakuuta 2018

Viikko on aluillaan!

Huomenta!

Tänään korteista nousi MALJOJEN 4. YLELLISYYS

 
”Rakkaus, hellyys, huolenpito, tunteiden rikkaus.-

 Saat paljon rakkautta ja kiintymystä osaksesi. Nauti siitä tulematta silti riippuvaiseksi. Vaarana on, että tunteet alkavat elää aivan omaa elämäänsä. jos kohtuus lentää taivaan tuuliin ja tunteet vievät tiedostamattamme, selkeä vaaleansininen taivas tummenee ja menettää kirkkautensa.  

 
Läheisyys perheesi tai muiden sinulle tärkeiden ihmisten kanssa antaa sinulle paljon lämpöä ja turvaa. Pidä kaikissa läheisissäkin ihmissuhteissa huoli omasta vapaudestasi!"
***

sekä Wish Upon a Star

Odota parhainta tapahtuvaksi

"Tee toivomus ja odota parasta, sillä elämä antaa sitä, mitä odotat. Jos pelkäät tulevaisuutta, pelkosi saattavat käydä myös toteen. On siis paljon tuottoisampaa odottaa hyviä asioita tulevaisuudelta. Luottamuksesi on taikaa, joka saa toiveesi toteutumaan. Älä huoli, ettei toiveesi toteudu, sillä tämä huoli voi todella estää toiveesi toteutumasta. Uskoessasi toiveesi toteutuvan se toteutuu juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa."
***
Katsotteko te Tanssii Tähtien kanssa- ohjelmaa? Minä olen sitä nyt viime aikoina katsellut ja joka kerta itkeä vollotan. Muistan että se oli Äitini suosikkiohjelma ja viimeisenä syksynä juttelimme jotain siitä ohjelmasta ja molemmat tiesimme että hän ei sitä ole enää silloin katsomassa. Äiti ei osannut tanssia, hänellä ei ollut rytmikorvaa. Siksi hän varmaan halusi osittain ihailla, kun toiset osaavat - siis opettajat. No, kaikkea tälläista surullista olen viime aikoina miettinyt. Eilen oli nimittäin korttien kannalta lupaava päivä, mutta meillä se ei näkynyt. Se oli minusta itsestäni kiinni. Luulisin näin.
 
Lomani viimeinen osuus on alkamassa. Harkitsen vakavasti parin lomapäivän lisää pyytämistä...No en tiedä, onnistuuko. Enkä tiedä kannattaako. Tällä hetkellä minulla on olo, kuin en olisi lomalla ollutkaan. 

Mukavaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)