tiistai 9. lokakuuta 2018

Intohimon tiistai

Huomenta!

Tänään INTOHIMO

http://1.bp.blogspot.com/-vRM1DLvPUYk/VZ9hBnjO0PI/AAAAAAAAEEI/sg3baXKs4qI/s320/intohimo.jpg
 
-leijona- intohimo, moniulotteinen luovuus, lahjat, voima, eläimellisten ja aistillisten voimien yhdistäminen ihmisen olemuksessa, vanhoista peloista ja ehdollistumista irti pääseminen-

 " Sisäistä voimaa. Kärsivällisyydellä ja henkisellä voimalla peitotaan haasteet. Mielenvoimaa. Hallitse halusi ja saat uutta voimaa tilanteen kautta. Kortti opettaa luottamaan sisäiseen voimaan sillä fyysinen voima ei auta tilanteessa johon tämä kortti nousee. Pysy siis vahvana ja luota omiin kykyihisi. Älä turhaan kiirehdi, sillä myös kärsivällisyys on sisäistä voimaa jota tarvitaan."

Luota voimaasi ja elämänhaluusi. Tästä sisäisestä lähteestä saa alkunsa kaikki se, minkä voit maallisessa elämässä kokea menestyksenä ja täyttymyksenä. Opi hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, ilman minkäänlaisia ehtoja. Muista, että lempeydellä ja suvaitsevaisuudella kesytät niin sisäiset kuin ulkoisetkin viholliset! Luota vaistoihisi.
Koe tietoisemmin kaikki, mitä sinulle tapahtuu. Usein koemme esimerkiksi rakkauden, surun, tuskan, raivon ja pelon tunteet esteiksi vain siksi, ettemme koskaan ole oppineet käyttämään niitä voimana.
Nautin elämästä täysin siemauksin enkä rajoita itseäni ja omaa energiaani.  
*** 
Eilen illalla oli kova tuuli ja syysmyrsky. Kävimme kävelyllä Maljojen Ritarin kanssa. Kävin ensimmäistä kertaa ystävättäreni haudalla. Hänen, joka menehtyi kolme vuotta sitten. Hän oli minun ensimmäinen ystäväni. Ihan uskomaton tunne nähdä hänen nimensä hautakivessä. Liikuttavaa.

Huomasin lähikaupan ikkunassa ilmoituksen, missä koiralle etsitään lenkittäjää. Soitin oitis numeroon ja menen lähipäivinä tutustumaan tähän Sampoon. Tämä on ollut juuri sitä mitä olen kaivannut! Sampo asuu ilmeisesti aika iäkkäässä perheessä, joten on mukava auttaa heitä ja itsekin saan siitä hyvän mielen. Katsotaan miten tämä juttu etenee.

Nyt on morkkis. Eilen tilasimme Maljojen Ritarin kanssa pizzat eivätkä ne ole edes hyviä. Röyh. Ei taas vähään aikaan. Olenko minä tosiaan niin selkärangaton?

Reipasta päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)