sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Sunnuntai!

Hei!

Tänään korteista nousi esiin SAUVOJEN 9. LUJUUS

 
- tietoisten ja alitajuisten energioiden yhdistymisestä syntyvä lujuus, eheys-

Kortin keskellä oleva vahva sauva yhdistää auringon ja kuun. Auringon edustama tietoisuuden säteilevä valo tuo näkyviin kuun kuvaamat, piilossa olevat alitajuiset voimat. Piilevät voimat herätetään ja niitä voidaan käyttää johonkin tarkoitukseen. Näiden voimien olemassaolon tajuaminen vapauttaa energiaa, joka tuntuu uudelta ja erikoiselta. Lujuus tulee sisältäpäin. Tätä kuvaavat taustalla kaikissa 8. sauvassa kasvavat kuut. Vastikään löydetty lujuus karkottaa tietämättömyyden pimeyden.

Kun alitajunta tulee esille, kohtaamme monia sellaisia asioita, jotka olemme peittäneet välttyäksemme katsomasta niitä. Tämä voi olla pelottavaa. Voimme pelätä tuntevamme jälleen niiden haavojen tuskan, jotka olemme peittäneet ja toivoneet unohtaneemme. Kaikille elämämme alueille ulottuvien uusien ennenkokemattomien voimien ilmeneminen ja niiden järjestykseen saattaminen saattaa myös pelottaa. Sisäinen lujuutesi kasvaa tilanteen vaativuuden mukaan.

Olet keskellä tapahtumaketjua, jonka aikana löydät todellisen lujuutesi. Luota sisäiseen oppaaseesi! Haluat ehkä osallistua ryhmiin, jotka voivat auttaa sinua kehittämään ja ilmentämään omia kykyjäsi.

Pelkäätkö vähän omaa lujuuttasi? Millä elämäsi osa-alueilla tämä ilmenee?

Kiinnitä näinä aikoina huomiota uniisi.

Tiedän yhä selvemmin, kuka olen. Tämän tajuaminen johtaa piilevien vahvuuksieni täyteen kehittymiseen.
***
Voi miten mielenkiintoista! Olin eilen mökillä käymässä. Toin viimeisiä pehmeitä vuodevaatteita pois, ja ikäväkseni täytyy todeta että vähän liian myöhään. Hiiret olivat nimittäin käyneet juhlimassa esim. sohvasängyssä, joten kakkaa oli joka paikassa! Nyt pitänee sitten kaikki vuodevaatteet PESTÄ! Hitto mikä homma. Yök yök hiirenkakalle. Mutta emme laita sinne mitään myrkkyjä emmekä loukkoja, sillä emme käy mökillä niin usein. Ne parat märäntyisivät loukkoihinsa kaikessa rauhassa...

Mukavaa sunnuntaita Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)