maanantai 22. lokakuuta 2018

Viikon alku irstas on

Huomenta!

Tänään korteista tuli esiin MALJOJEN 7. IRSTAUS


"Yliaktiivisuus, ikävystyminen, kyllästyminen, inho"

Se, mikä oli hetki sitten hekuman ja nautinnon lähde, on nyt menettänyt viehätyksensä. Kukinnot ovat kuihtuneet ja niiden tuoksu on ummehtunut. Tunteet ovat jälleen epätasapainossa. Tämä viittaa siihen, että jotain syvää pettymystä ei ole vielä selvitetty.

Olet yrittänyt peittää vanhat haavat, mutta itsesi harhauttaminen ei ole onnistunut. Jokaisten juominkien jälkeen, jokaisen pakoyrityksesi jälkeen vanhat ongelmasi nousevat esiin aivan liian selvinä. Tämä antaa kokemuksillesi entistä synkemmän ja alakuloisemman sävyn.

Sinun on aika avata silmäsi ja katsoa - kenties tuskalliseenkin- todellisuuteen. Vapaudut vain siten, että ymmärrät ja tiedostat oman sisäisen todellisuutesi. Jokainen yrityksesi välttää sen tiedostamista vain lisää tunne- elämäsi pysähtyneisyyttä.

Kun tiedostan ja hyväksyn varjoni, ne menettävät voimansa.

"Menestys ja hyvinvointi edellyttää, että opimme myös asettamaan itsellemme rajat ja sanomaan ei silloin, kun se vastaa sisäistä totuuttamme." 
 
***
Tämä kortti olisi sopinut oikeastaan eiliseen. Eilen minulla oli juuri tällainen olo. Ehkä se on vieläkin, en vain ole huomannut sitä.
Joka tapauksessa eilen tuli jotenkin ihan kiva olo palata taas tänään töihin. Se on hyvä merkki. Loppuviikko kun oli työelämässä kuin suoraan helvetistä, niin osaa taas arvostaa tavallista arkea. Tehdään tästä hyvä viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)