keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Erakon keskiviikko

Huomenta!

Tämän päivän teemaksi nousee ERAKKO

 

-oman sisäisen valon löytäminen, suuntautuminen sisäänpäin, täydentyminen, sadonkorjuu, omassa keskuksessa lepääminen, viisas sisäinen opas-

Erakko on ryhtynyt etsimään sisäistä täyttymystä. Hän on löytänyt sisäisen valon. Hän on niin tyytyväinen sisäisen maailmansa rikkauteen, että ulkomaailma näyttää värittömältä ja yhdentekevältä. Kun lepäät itsessäsi, olet saapunut kotiin. Ei ole mitään syytä jahdata itsesi ulkopuolella olevaa, katoavaa, pettävää valoa.

Tämä kortti kehottaa sinua kuuntelemaan sisäistä viisauttasi ja olemaan sellaisten ihmisten kanssa, joilta saat tukea ja jotka ovat samalla tiellä. Tämän tien päämääränä on löytää sisäinen äänesi ja oppia kuuntelemaan sitä. Löydä sisäinen oppaasi ja tutustu tarkoin sisäiseen parantajaasi.

"Hyväksy yksinäisyytesi! Älä ole sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät ymmärrä sinua ja jotka mieluummin näkisivät sinun olevan samanlainen kuin muut. Jos satut tapaamaan viisaan johtajan tai opettajan, ole hänen läheisyydessään.

Onko elämässäsi tällä hetkellä yhtään ihmissuhdetta tai tilannetta, jotka jotenkin kaipaisivat ratkaisua?

Tee lista asioista ja tilanteista, joiden toivoisit nyt ratkeavan tai jotka haluaisit saattaa päätökseen. Ratkaisemattomat ristiriidat eivät saa olla taakkana sille, joka ryhtyy etsimään sisäistä valoa. Tilit täytyy tasata.

Nautin yksinäisyydestäni. Voin lakata olemasta yksin milloin vain.
***
Onpa jotenkin osuva kortti. Minulla alkoi tänään nimittäin virallinen "loma" ja suunnitelmissa on lähinnä kotoilua. Eilen kävin aamulenkillä yksin ja se oli todella rauhoittava kokemus. Se oli myös kaunis kokemus. Mutta lenkki tuntui myös tavattoman pitkältä, ehkäpä juuri tämän yksinäisyyden vuoksi. Seurassa on paljon mukavampaa.

Kivaa päivän jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Hei, aloin seurata korttejasi kun itsekin aloitin uuden blogini jossa otan päivän kortin juuri Sinulle ;) https://suunnannayttaja.blogspot.com/
  Olen niin innostunut uusista korteistani että pakko oli jakaa innostus muidenkin kanssa :D

  Tämän päivän korttisi kyllä sopii nyt minuun niin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :-) Käytän blogissani monia eri kortteja, vähän fiiliksen mukaan. Menenkin heti katsomaan blogiasi, kiitos vinkistä.

   Poista
 2. Hei! Coinsien halkaisija on 6,4 cm. Tykkään tehdä kolikoita, sillä myös minua pyöreä muoto viehättää.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)