torstai 4. lokakuuta 2018

Torstain Narri

Huomenta!

Tänään korteista nousi esiin NARRI


"Avoimuus, luottamus, valmius riskien ottamiseen, rohkeus seisoa omilla jaloillaan, vapaus, riippumattomuus, luovuus, suuret mahdollisuudet, mahdollisuus ottaa merkittävä askel elämässäsi, sydämen äänen kuunteleminen."
Narria kuvaa kevään jumala Dionysos. Vihreä väri muistuttaa kevään valtavasta luovasta voimasta. Krokotiili - muinaisen Egyptin Luovuuden jumala - on niin ikään suurimman luovuuden haltija. 
Pitkä napanuora - yhteys kosmiseen ykseyteen- on kiertynyt Narrin ympäri neljä kertaa. Tämä kuvaa uudelleensyntymisen mahdollisuudesta kaikilla neljällä olemassaolon tasolla: henkisellä, älyllisellä, fyysisellä sekä tunne-elämän tasolla. Ehtona tälle uudelleensyntymälle on valmius muutokseen kaikilla elämän alueilla ja vastuun tunteminen itsensä kehittämisestä.
Olet valmis uuteen alkuun, kenties jopa merkittävään elämänmuutokseen. Antaudu, uskalla hypätä tuntemattomaan, vaikka pelko yrittäisikin pidätellä sinua. Luota sydämesi ääneen."

 "Narri kehottaa sinua antautumaan rakkauden vietäväksi. Kokeile jotain epätavallista ja hyppää rohkeasti tuntemattomaan. Se tuo mukanaan epävarmuuden mutta myös vapauden. Suhteenne on aito ja arvokas vasta, kun pystytte olemaan avoimia ja sanomaan toisillenne asioita, joiden vaikutusta että osaa ennakoida. Avoimuus tarkoittaa että voit kertoa Hänelle kaiken, mitä sisälläsi on - sanallisesti tai sanattomasti. Narrin ilmentämä vapaus tarkoittaa, että unohdat muilta omaksutut käsitykset, normit ja velvollisuudet. Seuraa sydämesi ääntä."
  Jos rohkenet antautua elämään todella täyttä elämää, sinulle voi tapahtua mitä hämmästyttävimpiä asioita.
  Tästä lähtien seuraan sydämeni ääntä. Olen avoin ja valmis menemään minne tahansa se minut kuljettaakin. 

***

Taas heräsin liian aikaisin. Ei siinä muuten mitään vikaa ole, mutta kun koko päivä menee sitten väsymyksessä ja päikkäreitä ajatellen. No eihän siinäkään mitään vikaa ole, mutta huomattavasti sujuu virkeämpänä päivä, kun nukkuisi vähän paremmin. No, nämä nyt ovat murheista niinpä pienimpiä, tulipahan kirjoitettua sekin tähän.

Upeaa päivän jatkoa!

2 kommenttia:

 1. Jostain syystä tykkään Narrista, olen Oinas ja lempivuodenaikani on kevät ja tässäkin puhutaan keväästä :)
  Tuo kommentti "Antaudu, uskalla hypätä tuntemattomaan, vaikka pelko yrittäisikin pidätellä sinua. Luota sydämesi ääneen.", on niin rohkaiseva asiassa kuin asiassa.
  Mukavaa päivää Sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin <3 Narrikortin väritys tuo myös väistämättä mieleen kevään, vihreää, keltaista....

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)