sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Tilanteen tarkastelua

Huomenta uudestaan!

Jos tänään on kinkkisiä tilanteita, niistä selvitään!
Nostin ihan omaksi ilokseni kolme korttia, miten tässä tulee käymään....

Lähimenneisyys: LANTTIEN 10. RIKKAUS


- sisäinen ja ulkoinen rikkaus, kyky saada yltäkylläisyys näkyviin ja jakaa se muiden kanssa-
 
Olet vetänyt puoleesi ne kaikki ihmiset, jotka ovat osa elämääsi. Olet itse luonut jokaisen tilanteen ja luot itse myös oman todellisuutesi. Sinulla olevalla yltäkylläisyydellä voit tehdä, mitä itse haluat. Vastuu on sinun. Hyvinvoinnillasi ei ole loppua!
 
"Olen sisäisesti ja ulkoisesti rikas ja vapaa. Nautin kaikesta kiitollisena ja antaumuksella."
 
Ole aina tietoinen omasta arvostasi! Jos jaat sisäistä rikkauttasi täydestä sydämestäsi, menestys ja täyttymys ilmenevät myös ulkoisessa elämässäsi.
*** 

Tämä hetki: HALLITSIJATAR

 

”Kauneus, rakkaus, äidillisyys, naisellisuus, viisaus, hengen ja materian välinen yhteys, sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi."

Tämä kortti ilmentää ja hallitsee naiseutta kaikissa sen muodoissa. Hallitsijattaren ulkomuodolleen ja ympäristölleen ovat leimaa- antavia kauneus ja eheys. Hänen läheisyydessään on hyvä olla. On ikäänkuin pääsisi osalliseksi hänen tasapainoisesta, harmonisesta olemuksestaan. Kauneus ei ole pelkästään ulkoista kauneutta, vaan hänen naisellisuutensa on täydellisen kehittynyt olemuksen kaikilla tasoilla. Tämä luo häneen erityistä säteilyä ja hoitoa. Hän on samanaikaisesti äiti ja rakastajatar, hallitsijatar ja tietäjä. Voima on siinä, että hän yhdistää korkeimpien henkisten arvojen näkyvät muodot aineellisiin arvoihin.

Kauneus, minkä näet muissa ihmisissä ja mikä vetää sinua heidän puoleensa, on jo sinussa itsessäsi. Naisellisuutesi on kehittymässä ja saamassa muodon. Nyt voi olla oikea aika selvittää äitiisi liittyvät, ratkaisua vailla olevat ristiriidat.

Onko elämässäsi joku kaunis, voimakas nainen, jolta haluaisit oppia jotain?

Luo mielikuva ihannenaisestasi! Kirjoita paperille hänen tärkeimmät ominaisuutensa. Yritä löytää näitä ominaisuuksia sekä muista ihmisistä että itsestäsi. Ympäröi itsesi kauneudella ja yltäkylläisyydellä.

"Olen täynnä voimaa ja kauneutta." 
 ***

Lähitulevaisuus: MALJOJEN 10. TÄYTTYMYS

 

-Tyydytys -täyttymys-säteily-muutos parempaan

10 maljaa ovat järjestäytyneet Elämän Puun muotoon. Kaikki on oikealla paikallaan täydellisessä tasapainossa. Tämä on syvän täyttymyksen kuvaus. Tämä kortti kuvastaa täyttymystä, elämäniloa ja yhdessäoloa. Viaton lapsenomaisuus ja kunnioitettava elämänviisaus yhtyvät tässä kortissa. Tämä kortti ilmentää sitä, että asioiden eteen ei tarvitse taistella. Kaikki toiminta ja kanssakäyminen nousee suoraan sydämestä. Positiivinen elämänasenne säteilee ulospäin ilman mitään erityistä syytä. Tämä on transformaation, syvän sisäisen muutoksen kortti.  
Nyt on sadonkorjuun aika. Hedelmät ovat kypsyneet ja saat nauttia niistä täysipainoisesti ja hyvillä mielin. Tunnet entistä suurempaa luottamusta elämää kohtaan.
Anna asioiden kehittyä itsestään. Saat kaiken oikealla hetkellä.
Elämä antaa minulle kaiken, mitä tarvitsen ollakseni onnellinen.
***

Onpa upeat kortit tähän tilanteeseen!

Olen onnellinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)