keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Tappion keskiviikko

Huomenta!

Tänään MIEKKOJEN 5. TAPPIO

 
-tuskallisten kokemusten pelko, tappio, menetetty tasapaino, himmentynyt tietoisuus, paikoilleen jähmettyminen, mielen hallinta-

Tämän kortin nostaminen merkitsee sitä, että olet nyt valmis ymmärtämään tappion pelkosi. Pelko on luonteeltaan irrationaalista - se ei välttämättä heijasta todellista tilannetta. Tiedostamalla tämän voit vapauttaa kaiken sen energian, joka on ollut sitoutuneena pelkoosi. Jos pelkäät huomatessasi, että en enää hallitse asioita, muista että tunne asioiden hallitsemisesta on vain harhaa. Pelkojesi näkeminen, ymmärtäminen, hyväksyminen sekä niistä irti päästäminen vapauttaa sinut. Kortti symboloi taistelemista, antautumista tai jonkinlaista tappiota. Kortti viittaa enemmänkin mielen laatuun kuin itse tapahtumaan. Kortti edustaa pikemminkin suhtautumista tapahtuneeseen, ei sitä, onko kyse voitosta tai tappiosta. Todellinen voittaja on se, joka kykenee nousemaan tämän kaksijakoisuuden yläpuolelle.

Joka päivä olet voittaja ja myös häviäjä. Opettele suhtautumaan asioihin ja tilanteisiin niin, ette perusteettomasti aliarvioi itseäsi tai sorru itsesyytöksiin. Ja vaikka kokisit itsesi joskus petetyksi, muista ettei sinun tarvitse itseäsi nöyryytetyksi. Jokainen kokemus on tärkeä. Iloitse voittajan kanssa hänen voitostaan ja kun itse voitat, vältä muuttumasta ylimieliseksi. Ylpeys kääntyy aina itseään vastaan, myös itsesyytökset.  

Jos annat pelolle vähänkin periksi, se saa sinusta voiton. Vaikka kokisit itsesi heikoksi juuri nyt, sinusta löytyy yllättävän paljon voimaa.

Tutki, mistä pelkosi juontavat juurensa. Kun hyväksyt pelkosi, voit muuttaa ne voimaksi ja vahvuudeksi.
 
Pystyn näkemään tappiossa voiton ja ongelmissa mahdollisuuden kasvuun.
***


Happy Surprise
 
 
"Jotain erittäin hyvää on tapahtumassa! Älä yritä edes arvata, mitä se on, tai se ei ole enää yllätys. Sen sijaan tunne itsesi innostuneeksi! Iloiset yllätykset tulevat vastaamme eri muodoissa, sinun tulee vain huomata ne. Tämä kortti kertoo myös, että unelmistasi on tulossa totta, vaikkakin ne voivat toteutua eri muodossa kuin olet odottanut. Kaikki nämä lahjat ovat rakkauden lahjoja. Ja mitä enemmän huomaat näitä yllätyksiä ja kiität niistä, sitä enemmän voit saada iloisia yllätyksiä osaksesi."
*** 

Waterfall
  

"Water naturally falls from higher to lower ground, eventually finding its way to the ocean. 
One of nature's most exquisite and dynamic demonstrations of this fact is the waterfall. 
Graceful, powerful and effortless, she can take the breath away with her cascading beauty. 
She readily flows around that which may impede.  She's extremely patient, persistent and skillful in the way she ever so gradually shapes and carves her passageway down the slopes of the mountain.

Note how the waterfall forms ribbons that accord with the artistry of the stone faces she descends, joining the calmer pool for a rest before continuing her journey.  There is no strain or stress in this movement, the water simply follows natural law in the interaction between the formation of the precipice that she traverses and the powerful fluidity and adaptability of her flow. Effortless.

You have come to the edge of your comfort zone, there is no need to resist moving past that perceived precipice of who you are, how you can be or what you can do. Spirit is asking you to step beyond the edge and allow yourself to do so with ease.  At times physical exertion may be necessary but when performed with fluidity and grace you'll find the movement moves you, effortlessly.

Approach your current situation with awareness and grace, do not try to make it effortless as that just creates more strain. The key word here is allow, even if you are being asked to let go completely and tumble into the brink of creation itself.  You will find the waters there to be ultimately still and calm. Keep your focus on your solar plexus and your breath.  Relaxing and yielding to the movement that is occurring at any given moment makes your life effortless."
***

Miekkojen Tappiosta...

Ensinnäkin, tämä kortti ei ole mikään ihme. Oloni on juuri tuollainen kuin tuossa kortissa. Olen surullinen, ihan kaikesta. En voi enkä halua kommentoida asiaa enempää, mutta tuo eilinen Coins- valkoiset joutsenet ja surun kanssa voi oppia elämään sopi myös eiliseen kuin nakutettu. Onneksi tämäkin tulkinta päättyy siihen, että pystyn näkemään tappiossa voiton ja ongelmissa mahdollisuuden kasvun. Ja vaikka koen itseni heikoksi jne. jne. 
Positiivista on se, että sain loppuviikon lomaa. Menen vasta maanantaina töihin. Ihanaa. Kunhan saan tämän arjen rullaamaan niin hyvä on.

Nostin vielä kaksi vahvistuskorttia, koska tuntui siltä. Eiköhän tämä tästä.

Parempaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)