sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Kummitustalotulkinta

Nyt teen mainion Kummitustalotulkinnan, jonka ohjeet löysin täältä Mandalatuvan Magiaa- blogista: Kummitustalo

Tämä pöytä sopii itsensä tutkiskeluun, ja juuri sellaista minä nyt kaipaan ja tarvitsen. Tunnen jotenkin olevani eksyksissä ja irti itsestäni. Ainakin ajoittain.

 1. Luurankokaappi - Salaisuudet, jotka piilotat muilta

Sauvojen 2. Herruus


-Aktiivisuutta, toimintaa, asiat sujuvat mallikkaasti-
 
Tämä kortti kuvaa kykyä käyttämään sitä tulienergiaa, joka heräsi sauvojen ässässä. Kortti symboloi uusien asioiden oppimista ja kykyä toimia aktiivisesti mutta hallitusti. Kortti kertoo luottamuksesta ja ulkoisesta kuin sisäisestäkin tasapainosta. Se kuvaa energiaa, joka etsii jatkuvasti uusia muotoja ja tapoja ilmentää itseään ja kehittyä. 
 
 ”Sotaisa energia, dynaaminen tienraivaaja, tilanteen herruus tai hallinta.”
 
 " Tunnusta tahdonvoimasi! Jos olet sisäistänyt tämän voiman, menestys seuraa jokaista askeltasi."

Tiedätkö, mitä perimmiltäsi haluat? Osaatko ottaa johdon käsiisi erilaisissa tilanteissa?

Olen sisäisesti tasapainossa ja osaan kanavoida energiani rakentavaan toimintaan.

 Minä näen tämän kohdallani siten, että ehkä annan itsestäni toisenlaisen kuvan työelämässä. Olen ollut nyt puolikuntoinen ja näyttänyt varmasti elämääni ja työhöni hyvin kyllästyneeltä. Ehkäpä olen pitänyt piilossa omaa osaamistani ja tilanteiden herruutta ja olen vain ollut ja kuin jossakin sumussa. Tältä minusta ainakin tuntuu. Muut eivät yksinkertaisesti tiedä, mihin kaikkeen minusta oikein on!

2. Rotat kellarissasi - Salaisuudet jotka piilotat itseltäsi

Miekkojen Ässä


"älyllinen selkeys,omaperäinen ajattelu, loistava ajatuksen voima, jumalainen innoitus."

Vihreän miekan terään on kaiverrettu kreikan kielen selkeyttä tarkoittava sana. Kortti symboloi luovaa energiaa, jonka älyllinen selkeys on synnyttänyt. Se, mikä on luotu selkeyden olotilassa, myös säilyttää tämän selkeyden ja levittää sitä uudelleen. 

Tämänhetkinen selkeytesi luo oivalliset olosuhteet sille, mitä teet. Kykenet myöntämään tosiasiat ja kutsumaan asioita niiden oikeilla nimillä. Nämä asiat saattavat olla sellaisia, jotka muut mieluummin lakaisisivat maton alle. Tähän liittyy sinun puoleltasi suuri vastuu. Varmistu, ettet koskaan ilmaise sydämettömästi syvää ymmärrystäsi asioista. Mutta silloin kun olet täydellisesti yhteydessä Rakkauteen, käytä miekkaasi itseäsi tai muita säästelemättä.

Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?   

Mietiskele seuraavaa: "Puhumallasi totuudella ei ole menneisyyttä eikä tulevaisuutta. Se on tässä ja nyt ja muuta ei tarvita."

"Luotan omiin selkeisiin havaintoihini." 

Olisiko tässä jotakin samaa kuin edellisessä kortissa? Ajatukseni ovat selkeitä ja omaperäisiä, mutta juuri nyt ne jäävät tämän ns. sumun alle. 

3. Musta kissa salissa- Mikä saa sinun kyntesi esiin? (Puolustukseen)

Lanttien Ritari

 

-Lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta.

Lanttien Ritari hallitsee terveyttä ja materiaalista yltäkylläisyyttä. Hän osaa määritellä taidokkaasti materiaan - kehoon, rahaan, sijoituksiin, pääomaan liittyviä asioita. Terveyteen liittyvissä asioissa hän on kallisarvoinen lääkärinä ja parantajana. Raha-asioissa hänen antamiaan neuvoja kannattaa noudattaa.Kortissa on kuvattu sadonkorjuun aika. Etualalla vilja on kypsää.

Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, saat runsaan sadon. Onko elämässäsi jotain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?

Aina kun asiat tuntuvat käyvän liian hankaliksi, keskity niihin myönteisiin seurauksiin, joita tehtäviesi suorittamisesta koituu itsellesi ja muille. Sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus. se on tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.

Jokainen eteeni tuleva tehtävä tuo mukanaan myös tuon tehtävän suorittamiseen tarvitsemani voiman.

Raha motivoi, työ ja raadanta saa puolustusasemiin. Tätä on vaikea tässä määritellä.

 4. Kurpitsalyhty keittiössäsi - Mitä tai kenet haluaisit veistellä veitselläsi? (Luoda)

Sauvojen 8. Nopeus

 
-Selkeä, suora, nopea kommunikointi, väärinkäsitysten selvittäminen-

Sauvojen 8 on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt omassa keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät. Käytä tämä tilaisuus hyväksesi, että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje.

Avoimuuteni ja itseluottamukseni avaa rakastamieni ihmisten sydämet.


Nimenomaan haluan selvittää väärinkäsitykset luovalla tavalla. Ja minun pitäisi olla avoimempi, mutta tässä ihmeellisessä tilanteessa on käpertynyt itseeni ja olen sulkeutunut. En halua antaa itsestäni yhtään mitään henkilökohtaista esim. työelämässä.

5. Kummitus makuuhuoneessasi - Mikä tai kuka kummittelee ajatuksissasi, tai mielessäsi?

Tasapaino


-Tasapaino, oman keskuksen löytäminen, vastakohtien tasapainottaminen, oikeudenmukaisuus-

Tämä kortti kehottaa välttämään kaikkia äärimmäisyyksiä jokapäiväisessä elämässä. Se saattaa viitata joihinkin tunteitasi häiritseviin tapahtumiin tai asioihin, jokta liittyvät ihmissuhteisiisi, työhösi, raha-asioihisi tai johonkin luovaan toimintaan. Elämän myrskyt heittävät meidät pois tasapainosta kerta toisensa jälkeen. Elämämme on jatkuvaa vaihtelua sen välillä, milloin olemme tasapainossa itsemme kanssa, milloin olemme omassa keskuksessamme ja milloin emme.

Kiinnitä huomiota siihen, millaiset jokapäiväiset tilanteet saavat sinut pois tasapainosta. Huomaa, millä tavoin saavutat jälleen tasapainon. Toimi päivittäisessä elämässäsi yhä useammin niin, että sisäinen harmoniasi säilyy.

Olen levollinen ja rauhallinen omassa keskuksessani. 

Kun keskityt omaan voimaasi, voit ymmärtää selkeästi todelliset päämääräsi ja saavuttaa ne. 


Voisiko tätä enää paremmin sanoa? Osui ja upposi.
 
6. Hämähäkki kylpyhuoneessasi -  Mikä saa sinut todella järkyttymään tai pelkäämään?
Lanttien Prinssi
 
"rakenteiden, muotoilun, arkkitehtuurin hallinta, fyysinen aktiivisuus, harkitsevuus, järkkymättömyys, voimakas energia työskenteltäessä aineen, materian kanssa, aineelliset arvot, luotettavuus, hedelmällisyys, meditaatio, voima, uudistuminen ja uudistaminen."

Lanttien Prinssi kuvaa kukkimista ja pölyttämistä. Tätä symboloivat hänen takanaan olevat monenlaiset kukat. Tämä kortti symboloi menestystä, hyvinvointia ja rohkeutta sekä kykyä nauttia elämästä. Lanttien Prinssi on uudistaja, joka on tietoinen omista päämääristään; hän tietää minne on matkalla. Hänen rikkautensa on niin sisäistä kuin ulkoistakin, ja hän nauttii elämän runsaudesta ja hyvinvoinnista ilman pienintäkään syyllisyyden tunnetta.
Kehitä käytännön kykyjäsi ja pyri toimimaan mahdollisimman luonnollisesti ja vaivattomasti. Keskity siihen, mitä todella haluat, ja ota piilevät voimavarasi käyttöön! Tee vain sellaisia asioita, jotka ovat sopusoinnussa sen kanssa, mitä arvostat, ja tuottavat iloa sinulle ja läheisillesi. Kun tiedät selkästi, mitä haluat, saat voimaa ja viisautta sen toteuttamiseen. Lopeta turhat itsesyytökset ja uskalla onnistua!

Nyt on oikea aika tarttua toimeen. Jos suunnittelet hankkeesi perusteellisesti, onnistut etenemään vakaasti ja turvallisesti.

Mikä elämänalueesi kaipaisi uudistumista ja uutta energiaa? Mikä on ensimmäinen asia, jonka voit tehdä sen eteen?

Etsi jokin luova liikuntamuoto, josta iloitset ja nautit!

Löydän työn, josta nautin ja joka tyydyttää minua.
 
Minulla on voimaa ja viisautta onnistua!

7. Lepakot ullakollasi - Mikä hermostuttaa tai saa sinut tolaltaan?

Maljojen 4. Ylellisyys
 
”Rakkaus, hellyys, huolenpito, tunteiden rikkaus.-

 Saat paljon rakkautta ja kiintymystä osaksesi. Nauti siitä tulematta silti riippuvaiseksi. Vaarana on, että tunteet alkavat elää aivan omaa elämäänsä. jos kohtuus lentää taivaan tuuliin ja tunteet vievät tiedostamattamme, selkeä vaaleansininen taivas tummenee ja menettää kirkkautensa.
 
Läheisyys perheesi tai muiden sinulle tärkeiden ihmisten kanssa antaa sinulle paljon lämpöä ja turvaa. Pidä kaikissa läheisissäkin ihmissuhteissa huoli omasta vapaudestasi!"
 


***
8. Etuovi - Miten pääset irti tästä mielettömyydestäsi ja saat itsesi tasapainoon?
Lanttien 8. Varovaisuus

-herkkyys, hellyys, toisen huomioiminen, rakastava huolenpito, sisäinen ja ulkoinen kukoistaminen, oikeanlainen vaatimattomuus, viisaus, hidas eteneminen-

Se mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan, on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.

Tämä kortti symboloi ahkeruutta, luovuutta sekä taitoa suoriutua hyvin erilaisista käytännön tehtävistä. Tässä kortissa työnteko- olipa se sitten ruumiillista tai henkistä- koetaan syvällisesti; sen kautta ihminen voi kasvaa. Tämä kortti symboloi työtä, jota tehdään oman itsensä vuoksi, ei niinkään henkilökohtaisen motiivin vuoksi. Se on päämäärä itsessään! Lanttien 8. kuvaa myös uusien taitojen ja kykyjen oppimista ja niiden jakamista muille. 

Ahkera ja keskittynyt työ tuottaa tuloksia. Sinun tarvitsee ehkä olla vieläkin järjestelmällisempi. Mutta menestystä tulee kärsivällisyyden kautta. Opit uusia asioita. Voi merkitä uuden alan vaihtoa tai koulutuksen alkamista. 

Tee kaikki, mitä tehtävissä on! Mutta hellitä sitten luottaen, että elämän virta vie sinua parhaaseen mahdolliseen suuntaan. 

***
Olipa jotenkin voimaannuttava ja mielenkiintoinen pöytä. Löysin ainakin itsestäni juuri noita solmukohtia, mitkä ovat saaneet minut nyt solmuun ja tähän ihmeelliseen kosmiseen ilmapiiriin. Olen jotenkin kuin unessa, eksynyt enkä yhtään tiedä mitä haluan. En myöskään saa asioita niin paljon aikaiseksi kuin haluaisin. Kärsivällisyyttä tarvitaan ja sitä minulla ei niin ole. 
Kyllä tämä tästä.

3 kommenttia:

 1. IHanaa, että teit tuon pöydän.. Itsen aito kohtaaminen on usein kovin haastavaa, ja itse näkisinkin nuo hovikortit sellaisina, että tutkisin niitä hieman enemmän.

  VastaaPoista
 2. Siis piti tarkoittamani, että jos olisin sinä miettisin enemmän niiden tuomaa viestiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Pitääpä mietiskellä. Pöytä oli kyllä mukava ja inspiroiva tehdä :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)