keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Maljojen Kuningatar

Voi miten hauskan testin löysin Lumoista Tarot- blogista. 

Kuka tarotpakan Kuningattarista olet?
 
Maljojen Kuningatar
 

Onneksi olkoon, olet intuitiivinen ja herkkä Maljojen Kuningatar! Olet empaattinen, tunteellinen ja avosydäminen henkilö, joka loistaa erityisesti kuuntelijan ja lohduttajan roolissa. Autat toisia ymmärtämään omia tunteitaan, huomaamaan intuitiiviset ja alitajuiset viestit, ja seuraamaan Sisäisen Viisautensa johdatusta. Olet se ihana ihminen, joka on aina ensimmäisenä kysymässä läheisiltään, mitä heille kuuluu - ja joka on myös aidosti kiinnostunut kuuntelemaan vastauksen. Sinulla on voimakas yhteys Korkeampaan Minääsi. Olet virittäytynyt kuuntelemaan intuitiosi johdatusta, ja kiinnität paljon huomiota uniisi ja muihin alitajunnastasi kumpuaviin viesteihin. Sinulla saattaa olla luontaisia selvänäkijän lahjoja. Äitinä ja puolisona olet rakastava ja lämmin, mutta et ole välttämättä kaikkein käytännöllisin talousihminen. Annat paljon itsestäsi läheisillesi ja muulle maailmalle, joten tarvitset melko paljon omaa tilaa ja yksinäisyyttä ladataksesi akkujasi. Rakastat oleskella veden äärellä. Veden elementti inspiroi ja rauhoittaa sinua, ja antaa sinulle lisää elinvoimaa. Olet taiteellinen ja idearikas, ja sinulla on synnynnäinen kyky myös innoittaa muita heittäytymään luovuuden virtaan. Muusan rooli sopii sinulle hyvin, sillä persoonaasi luonnehtivat vapaus, omaperäisyys ja uudet näkökulmat. Toisaalta voit ammentaa luovaa energiaa ihan itsekin, ja kanavoida sen mitä upeimmiksi mestariteoksiksi. Sinulla on loistava maku ja vahva kauneudentaju, joten sovit hyvin visuaalisuutta edellyttäviin ammatteihin kuten valokuvaajaksi, taidemaalariksi, meikkaajaksi, muotisuunnittelijaksi tai graafikoksi. Empaattisuutesi ansiosta sovellut hyvin myös hoiva- ja kasvatusalalle kuten sairaanhoitajaksi, lastentarhanopettajaksi tai sosiaalityöntekijäksi. Silloin kun et ole parhaimmillasi, tunteesi saattavat ailahdella laidasta laitaan. Yhdessä hetkessä olet masentunut ja toisessa hetkessä rakastat koko maailmaa. Sinulla voi olla taipumusta kärsiä kiltin tytön syndroomasta, eli pyrit miellyttämään muita ihmisiä jopa oman hyvinvointisi kustannuksella. Ellet pidä huolta omista rajoistasi ja opettele aktiivisesti erottelemaan toisten ihmisten energioita omistasi, erityisherkkyydestäsi saattaa muodostua melkoinen rasite. Varjopuolena voit olla myös taipuvainen läheisriippuvuuteen tai muuhun tunnetason manipuloivaan käytökseen. Chakra: 2. chakra (sakraalichakra). Eläin: delfiini. Kivi: ruusukvartsi. Kasvi: seetri, seljankukka. 
 
Tee oma testisi täältä: Kuka sinä olet?
 
Minusta on jo pitkään tuntunut siltä, että olen nykyään Maljojen Kuningatar, josko nuorempana olin Sauvojen Kuningatar. Erityisesti mökillä tämä on tuntunut siltä, kun olen lipunut järven lämpimään syleilyyn. Ihanaa!
 
Ja kerrohan kommentissa, kuka Kuningatar sinä olet?
 

4 kommenttia:

  1. Olin eilen Miekkojen kuningatar ja tänään lanttien... tuo miekkojen kuningatar tuntui olevan lähempänä totuutta mutta tiedä näistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih hih, kyllä sen itse sitten tietää kumpi se oikein on :-)

      Poista
  2. Olipa hauska testi! Sen mukaan olen miekkojen kuningatar.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)