tiistai 13. joulukuuta 2016

Huomenta!

Tänään energioissa taitaakin olla taas erittäin feminiinisiä piirteitä, nimittäin

HALLITSIJATAR tulee vaikuttaa tänään jollain tapaa!


Hallitsijatar on yksi äitiyden korteista.

”Kauneus, rakkaus, äidillisyys, naisellisuus, viisaus, hengen ja materian välinen yhteys, sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi."

Tämä kortti ilmentää ja hallitsee naiseutta kaikissa sen muodoissa. Hallitsijattaren ulkomuodolleen ja ympäristölleen ovat leimaa- antavia kauneus ja eheys. Hänen läheisyydessään on hyvä olla. On ikäänkuin pääsisi osalliseksi hänen tasapainoisesta, harmonisesta olemuksestaan. Kauneus ei ole pelkästään ulkoista kauneutta, vaan hänen naisellisuutensa on täydellisen kehittynyt olemuksen kaikilla tasoilla. Tämä luo häneen erityistä säteilyä ja hoitoa. Hän on samanaikaisesti äiti ja rakastajatar, hallitsijatar ja tietäjä. Voima on siinä, että hän yhdistää korkeimpien henkisten arvojen näkyvät muodot aineellisiin arvoihin.

Kauneus, minkä näet muissa ihmisissä ja mikä vetää sinua heidän puoleensa, on jo sinussa itsessäsi. Naisellisuutesi on kehittymässä ja saamassa muodon. Nyt voi olla oikea aika selvittää äitiisi liittyvät, ratkaisua vailla olevat ristiriidat.

Onko elämässäsi joku kaunis, voimakas nainen, jolta haluaisit oppia jotain?

Luo mielikuva ihannenaisestasi! Kirjoita paperille hänen tärkeimmät ominaisuutensa. Yritä löytää näitä ominaisuuksia sekä muista ihmisistä että itsestäsi. Ympäröi itsesi kauneudella ja yltäkylläisyydellä.

"Olen täynnä voimaa ja kauneutta." 
 ***
Onpa jotenkin positiivinen kortti kaikin tavoin. Värimaailmakin on rauhallisen siniharmaavihreä herkällä vaaleanpunaisella höystettynä. Todellakin feminiininen kortti!

Minä selvisin eilisestä helvetillisestä päivästäni töissä. Ei se nyt NIIN helvetillinen ollut, mutta on niitä parempiakin aikoja ollut. Minusta pelottavinta kaikessa on se, että huomaan että en enää nauti työstäni ja muutun arjessa ihan kummalliseksi. Olen totinen tosikko, hermot kireällä ja koen suurta ahdistusta. Työkavereilla on todella suuri merkitys työhyvinvoinnin suhteen ja minulla ne ovat sanonko mistä? Tai oikeastaan yksi on. Ja hän myrkyttää koko ympäristön.

Nyt aionkin tehdä vähän taikoja täyden kuun aikaan. Poltan kaikki ärsyttävät asiat elämästäni. Ihan kaikki! Ja viritän itseni positiiviseen hyvään tunnelmaan.

Koska sinä olet ollut viimeksi onnellisimmillasi?

Minä olin viimeksi sunnuntaiaamuna. Oli vapaapäivä, kaunis pakkasaamu. Join kahvia, luin aamun lehteä ja lähdin kävelylle kameran kanssa. Se oli todella mukavaa. Soitin ehkä jollekin kaverilleni siinä ohimennen, mutta pääasia oli että olin luonnossa, kiireettömästi. Kaikki oli hyvin ja koko päivä aikaa olla vaan. Jouluvalmistelujakin tein rennoin ottein. No, se oli sellainen aamu. Eivät kaikki aamut ole typeriä.

Tänään heräsin jo klo 3.00.

Tunnin päästä alkavat työt.

Mukavaa päivää Sinulle, oman elämäsi Hallitsijatar!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)