lauantai 17. joulukuuta 2016

Huomenta!

Tänään katson perinteisen kolmen kortin kimaran.

Lähimenneisyys: MALJOJEN PRINSSI



-Halut, toiveet, intohimo, transformaation mahdollisuus, seksuaalisuus, muutos-

Maljojen prinssin keskeisin tehtävä on hallita täydellisesti tunne-elämän tarpeita. Ilma veden elementtiin yhdistyneenä symboloi suurta intohimoa. Toiveet ja halut täytyy huomata ja tiedostaa. Ne ovat perusvoimia, jotka ajavat meitä eteenpäin elämässä. Niitä on mahdollista käyttää vain, jos olet hereillä ja valpas.

Kortti symboloi tietoisuutta ja oman sisäisen äänen kuuntelemista tienä syvimpien toideiden ja tarpeiden tunnistamiseen.

Hyväksy seksuaaliset tarpeesi ja intohimosi ja elä ne tietoisesti. Saat paljon tehdessäsi niin. Antaudu täysin kokemuksille ja tarkkaile itseäsi tehdessäsi niin. Arvosta kehoasi yhtä paljon kuin henkisiä arvojasikin.

Mitä salaisia toiveitasi et halua hyväksyä?

Vietä joka päivä vähän aikaa luomalla mielikuvia haluistasi kadottamatta itseäsi niihin.

Uskallan nyt toteuttaa seksuaaliset haluni ja toiveeni. Se tekee minusta elinvoimaisemman ja tyytyväisemmän.

Todelliseen menestykseen kuuluvat myös vahvat tunteet ja intohimo. Ne kuvastavat voimaasi ja elämänhaluasi.
***

Tämä hetki: MIEKKOJEN PRINSSI

  
Luovuuden vihreä prinssi matkustaa hurjaa vauhtia vaunuissaan. Kortissa on voimakasta vihreää sekä keltaista. Myös prinssi itsessään on voimakas!


-ilman ilmaelementti; intuitio; luova ajattelu; kaikkien esteiden läpi tunkeutuminen; rajoittuneista ajatuksista ja esikuvista vapautuminen; selkeä havaintokyky-

"Vapauta itsesi kaikesta, mikä rajoittaa mieltäsi ja henkisyyttäsi. Mutta varmista, että ilmaiset ideasi ja suunnitelmasi niin, että muut ihmiset ymmärtävät ne. Hyväksy nöyrästi heidän mielipiteensä. Ajattelutapasi saattaa olla paljon aikaansa edellä. Voit nyt sopeuttaa näkemyksesi sellaiseksi, että se voidaan toteuttaa käytännössä jo nyt uhraamatta silti mitään" 
 
"Luovat mahdollisuuteni ovat rajattomat."
***

Lähitulevaisuus: MALJOJEN ÄSSÄ


"Ylitsevuotava rakkaus, tunteiden selkeys, syvä itsensä rakastaminen, antaminen ja ottaminen."

Kortti kuvastaa viisasta rakkautta, kypsää tunne- elämää ja tietoista antautumista elämälle. Kortti kuvaa ihmistä, jolla on avoin ja luottavainen sydän ja joka yksinkertaisesti rakastaa. Tällainen ihminen ei suojele itseään eikä myöskään yritä tai ponnistele liikaa. Kortti symboloi myös taitoa ilmaista tunteet selkeästi ja puhtaasti sekä kykyä olla samanaikaisesti tietoinen niin sisäisestä kuin ulkoisesta todellisuudesta.

Anna luottamuksesi elämään ja rakkauteen kasvaa. Se tulee näkymään myös ihmissuhteissasi. Opit vähitellen hyväksymään rakkauden sellaisena kuin se on ja alat nauttimaan enemmän elämästä. Luottamus elämään inspiroi myös luovuuttasi. Silmäsi avautuvat kauneudelle ja kunnioituksesi toisia ihmisiä kohtaan kasvaa.

Sinulla on yhteys kaikkea ympäröivään rakkauteen. Se täyttää sinut ja voit jakaa sitä muille anteliaasti ja ylenpalttisesti.

Millä tavalla sinä osoitat rakkauttasi?

Kaiken ympäröivä rakkaus täyttää minut ja ympäristöni."
***
Näihin tunnelmiin...Ihanaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)