keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Lanttien 8. Varovaisuus

Huomenta!

Tämän päivän energiakortti on:

LANTTIEN 8. VAROVAISUUS


-herkkyys, hellyys, toisen huomioiminen, rakastava huolenpito, sisäinen ja ulkoinen kukoistaminen, oikeanlainen vaatimattomuus, viisaus, hidas eteneminen-

Se mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan, on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.

Tämä kortti symboloi ahkeruutta, luovuutta sekä taitoa suoriutua hyvin erilaisista käytännön tehtävistä. Tässä kortissa työnteko- olipa se sitten ruumiillista tai henkistä- koetaan syvällisesti; sen kautta ihminen voi kasvaa. Tämä kortti symboloi työtä, jota tehdään oman itsensä vuoksi, ei niinkään henkilökohtaisen motiivin vuoksi. Se on päämäärä itsessään! Lanttien 8. kuvaa myös uusien taitojen ja kykyjen oppimista ja niiden jakamista muille. 

Ahkera ja keskittynyt työ tuottaa tuloksia. Sinun tarvitsee ehkä olla vieläkin järjestelmällisempi. Mutta menestystä tulee kärsivällisyyden kautta. Opit uusia asioita. Voi merkitä uuden alan vaihtoa tai koulutuksen alkamista. 

Tee kaikki, mitä tehtävissä on! Mutta hellitä sitten luottaen, että elämän virta vie sinua parhaaseen mahdolliseen suuntaan. 

***

Jos ajattelen ihan pelkkää värimaailmaa, on kortissa ihanan keltainen väri. Aloitin juuri keltaisten villasukkien kutomisen. Muutenkin pidän keltaisesta todella paljon. Sisustuksessa jne. Nuorempana pidin jonkin verran keltaisia vaatteita mut nyt ylipainon karttuessa minusta keltainen ei oikein sovi. Tulee mieleen ihan kanarianlintu, jos oikein keltaiseen pukeudun. Keittiöni on keltainen ja nyt tilasin keltaisen suihkuverhon vessaamme, mukana on myös pari turkoosia riikinkukkoa. Miten niin kesä mielessä tässä joulun kynnyksellä?

IHANAA PÄIVÄÄ SINULLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)