torstai 22. joulukuuta 2016

Torstai jo!

Huomenta!

Tänään nostin kaksi korttia. Saimme Ritarin ja Prinsessan. Eri pakoista toki, mutta halusin nyt vähän sekoittaa kortteja. Katsotaan:

MIEKKOJEN RITARI

 
 -voima voittaa tunteet
- olet varma että olet aina oikeassa
- terävä äly yhdistettynä itseluottamukseen
- taistelusta nauttiminen
- oman mielipiteen käyttäminen ja " and wishes beyond all"
***

SAUVOJEN PRINSESSA

 

-pelosta vapautuminen, uusi alku, optimismi, laajentunut havaintokyky- 

"Prinsessat ovat sanansaattajia, usein viittaa lapseen tai nuoreen. Epäkypsää suunnitelmaa. Tuo hyviä uutisia, kirjeen tms. Hän edustaa luovuutta ja innostusta."

Kortti symboloi nuorekasta, vilpitöntä ja pelotonta suhtautumista elämään. Hän on täynnä elämän riemua ja innostusta. Prinsessan tulielementti ilmenee usein liikeen ja tanssin kautta. Hän edustaa joustavuutta ja ennakkoasenteista vapaata suhtautumista kaikkeen eteen tulevaan. Sauvojen prinsessa vastaa kevään ja kasvun energiaa, uutta alkua sekä lapsenomaista kykyä ihastella ja ihmetellä elämää.

Vanhat pelkosi ovat menettäneet otteensa sinuun. Tuo nyt esille suurimmat voimasi ja vahvuutesi. Mikä on seuraava askel elämässäsi? Löydä se pelottomasti! 

Opi tapoja, joiden avulla voit muuttaa pelon tunteita ja päästä niistä yli. Voit esimerkiksi tanssia, tehdä hurmiollisia meditaatioita tai transsiharjoituksia. Anna luonnollisen ilosi tulla esiin. Saatat pyrähtää juoksuun, lauleskella tai vaikkapa tanssia yksiksesi. Tuli palaa ja lämmittää sydäntäsi. Tämä energia haluaa tulla esiin, ilmaistuksi. Kehitä tätä puolta itsessäsi. Yht äkkiä edessäsi saattaa olla joukko uusia mahdollisuuksia, uusia ystäviä, uusi työ tai jotain muuta. Ole avoin kaikelle uudelle ja ennen kokemattomalle!

Suurin vahvuuteni on...kun hyväksyn pelkoni, se muuttuu rakkaudeksi.
 
Kun voitat pelkosi, saat voimaa ja varmuutta joita tarvitset täyttääksesi hartaimmat toiveesi. 

NUOREKKUUS JA ENNAKKOLUULOTTOMUUS EI KATSO IKÄÄ!
***
Näillä siis mennään. Jotenkin tuo ensimmäinen kortti - voima voittaa tunteet - on varmasti totta. Väkisinkin tulee mieleen joulu ja joulumieli. Nyt ei ole oikein joulumieli vielä valloillaan, mutta pakkottava voima pakottaa siivoamaan ja laittamaan paikkoja kuntoon. Tunteista viis. Tässähän päästään ihan kognitiiviseen psykoterapiaan ja masennuksen hoitoon. Vaikka et haluaisi etkä jaksaisi, ala tekemään jotakin. Ja kun vaan teet ja teet...yht äkkiä huomaatkin että tämä tekeminen on loppujen lopuksi ihan mukavaa ja kivaa ja tulet jälleen toimintakykyiseksi. 
Minulla on huono tapa odottaa inspiraatiota. Eilen olin jotenkin huonovointinen ja lepäsin koko illan. Nukuinkin. Meillä ei ole vielä joulua. Vapaani alkavat tänään klo 14. Huomisen sain sentään vapaaksi. Tiistaina takaisin töihin. Jospa se joulutunnelma alkaa tänään sitten iltapäivällä. Töihin on kuitenkin mukava mennä. Tänään.
Hei, kivaa päivää Sinulle!

Näitä pohtien....

4 kommenttia:

  1. Kiitos sinulle näistä tulkinnoista ja kaikkea hyvää sekä rauhaisaa joulua! Onnea ja uusia kujeita vuodelle 2017 :)

    VastaaPoista
  2. Siunauksia Jouluusi ja Uudelle Vuodellesi <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)