torstai 8. joulukuuta 2016

Lanttien 7. epäonnistuminen ja Healer

Huomenta!

Tulipa synkkää, varoittavaa energiaa. Kortin värisävyt ovat yhtä tummat kuin ulkona oleva sää.

LANTTIEN 7. EPÄONNISTUMINEN

 
-rajoittuneisuus, kohtaloon alistuminen, epäröinti, ylitsepääsemättömiltä näyttävät esteet, luhistumisen pelko-

Virheiden tekemisen pelko liittyy tässä liiketoimintaan, raha-asioihin, fyysiseen kuntoon ja/tai terveyteen. Tämä kortti antaa sinulle vihjeen, joka kannattaa ottaa vakavasti. Tiedostettu tai tiedostamaton pelko on olemassa. Nyt sinun on aika tunnustaa, havaita ja hyväksyä pelkosi. Nämä ovat välttämättömiä askeleita pelon voittamisessa, siitä irtipäästämisessä ja myönteisemmän asenteen luomisessa. Elämänmyönteiset ajatukset ja asenteet antavat elämälle arvon kaikessa sen kauneudessa ja runsaudessa.


Synkät ja pelontäyteiset odotukset estävät kykyäsi käsitellä asioita. Sinun pitäisi nyt huolella tarkastella näiden odotuksien sisältöä ja laatua.


Minulla on rohkeutta uskoa, että kaikki elämässäni tapahtuu minun parhaakseni.


 Nykyinen suuntasi saattaa johtaa epäonnistumiseen! Tutki, miten sinun olisi kenties muutettava ajattelu- ja toimintatapojasi.


***

Kyllä, minulla on tavallisen kurja olo. Kärsin toista päivää ikävistä kivuista ja olen harkinnut avuksi akupunktiota, sillä hierontaa jotenkin pelkään. Se nimittäin sattuu. Mutta sattuuko akupunktio? Sitä en tiedä. Raha- asiat ovat aina enemmän ja vähemmän päin mäntyä mutta minä ottaisin omalla kohdallani vaarin tässä kohtaa juuri tuosta terveyteen liittyvästä varoituksesta. Oloni ei ole hyvä enkä näytä edes hyvältä. Vahvoja särkylääkkeitä on tullut otettua ja apteekista haetaan lisää. No, kyllä tämä tästä.

Tässä kohtaa kaipaan aina Yksisarvisilta jotain kaunista. Ja tässä se tulee:

HEALER
  

"Sinulla on kyky auttaa ja parantaa toisten ihmisten sekä eläinten oloa. Tämä kortti kehottaa sinua luottamaan kykyihisi, sillä sinä et tee yksin parannustyötä. Apunasi ovat enkelit, joilta voit aina pyytää apua.  Mitä enemmän luotat rakkauteen, sitä voimakkaammat ovat kykysi parantaa."
***
Ihanaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)