torstai 1. joulukuuta 2016

Vuositarot 2016/ Joulukuu/ Lanttien Ässä

Huomenta!

On aika joulukuun! Vuosi lähenee loppuaan ja päätämme sen vallan mainioissa energioissa.

Joulukuun teemakortti on nimittäin LANTTIEN ÄSSÄ

 

"Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys"

Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi. 

Lanttien ässä edustaa niin sisäistä kuin ulkoistakin hyvinvointia. Se symboloi kokonaisvaltaista tyytyväisyyttä, eheyttä ja turvallisuuden tunnetta. Tämä on onnistumisen ja täyttymyksen kortti, joka auttaa pääsemään irti kaikenlaisista rajoitteista, negatiivisuudesta ja ylikriittisyydestä. Lanttien ässä edustaa täyttymystä ja menestystä joka saavutetaan käytännön toiminnan avulla mutta henkisistä arvoista tinkimättä.

"Muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu muutokselle luottavaisin mielin!"

Tasapaino, täyttymys ja hyvinvointi odottavat sinua! Ne kutsuvat sinua juhlimaan elämää ja nauttimaan siitä sen kaikilla tasoilla.

Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.

Osaan arvostaa sitä, mitä olen saanut aikaan! 
***
Kuluva vuosi on ollut takuulla mielenkiintoinen ja koettelevakin. Lanttien ässä lupaa vuoden loppuun menestystä ja yltäkylläisyyttä; erityisesti materian osalta, mutta myös henkisesti. Eikä sille voi mitään, että tuleva vuosi jo kipristelee mielessä, kupliikin ehkä!

Ihanaa joulukuuta Sinulle!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)