maanantai 19. joulukuuta 2016

Jouluviikko

Huomenta!

Jouluviikko alkaa TORNIlla:


"kauaskantoinen sisäinen muutos, parantaminen, vanha tuhoutuu tehdäkseen tilaa uudelle, hengellinen uudistuminen, itsetuntemus"

Puhdistava, hävittävä tuli tuhoaa vanhan ja vie sen mukanaan. Mitään ei säästetä- egon torni horjuu tosiaan perustuksiltaan. Tämä perin pohjin muuttava voima tuhoaa kaiken, mihin yrität takertua. Se mikä menneisyydessä on ollut näennäisesti varmaa ja turvallista, alkaa muuttumaan hyvin epävarmaksi ja huteraksi.

Torni on myös eräs korkeimpia parantamisen kortteja. 

" Jäykistyneet ja ahtaiksi käyneet rakenteet on hajotettava ennen kuin menestys ja täyttymys voivat tulla elämääsi. " Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?

Olet tai tulet pian olemaan keskellä äärimmäisen intensiivistä muutostapahtumaa. Mikä elämässäsi tuhoutuukin tai mitä sisälläsi ravistellaankin, tapahtuu, että puhdistuisit ja jollekin uudelle tulisi tilaa. Anna sen tapahtua!

Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?

Tarkkaile itseäsi jokapäiväisessä elämässäsi. Tilanteet saattavat toistaa itseään, mutta sinä et toista vanhoja, rajoittuneita käyttäytymismalleja.

 Kaikki, mitä elämässäni tapahtuu, on minun parhaakseni. 

*** 

Viimeksi olen nostanut tämän kortin Juhannusviikolla. Kyseessä on siis kortti, joka nousee eteeni puolen vuoden välein. Uskon kyllä että "parannun" tämän päivän jälkeen, sillä tänään on työkuvioissa sellainen rutistus että kun tästä selviän, selviän mistä vain :-)

Oikein ihanaa ja reipasta Jouluviikkoa Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)