lauantai 24. joulukuuta 2016

Joulu on jo ovella!

Huomentapäivää!

Joulu on jo ovella ja pieni alkukartoitus tulevaan. Onneksi elämäkin maistuu paremmalta kuin eilen, suorastaan geishamaiselta.

Lähimenneisyys: SAUVAT 10. TORJUNTA


- torjutut tunteet, pidätelty energia, eroaminen, eristäytyminen, aggressiivisuus-

Jos pelkäät hylkäämistä, paheksuntaa, tai rangaistusta, alat torjua omia mielijohteitasi. Et voi ilmaista vahvuuttasi, elinvoimaasi ja elämänenergiaasi. Torjuttuina nämä energiat muuttuvat ärsytykseksi, raivoksi tai väkivallaksi. Jos tälle aggressiolle ei löydy ulkoista purkautumistietä, se voi kääntyä sinua itseäsi vastaan. Se voi ilmetä itsensä aliarvostamisena tai millaisena masennuksena tahansa - myös sairastumisena.

Tämä kortti on kutsu. Huomaa kuinka tukahdutat omaa elämänenergiaasi - lopeta tuo tukahduttaminen. Se on askel kohti itsestäsi vastuun ottamista ja itsesi vapauttamista perusteettomista moraalisäännöistä ja -rajoituksista.

Tukahdutatpa itseäsi sitten tietoisesti tai et, huomaa, että on olemasssa paljon enemmän, mitä haluaisit ilmaista, kokea, juhlia ja mistä haluaisit nauttia. Uskalla tehdä niin!

On asioita joita olet aina halunnut sanoa tietyille ihmisille. Mitä ne asiat ovat ja keitä nuo ihmiset ovat? Voit juuri tällä hetkellä sanoa itsellesi nuo asiat!

Minulla on oikeus kuunnella tunteitani ja sitä, mihin elämä minua kuljettaa.
***

Tämä hetki: INTOHIMO

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGhD8FFBdKO1OKI-rV4vaLVhIxgfGxxl3epL8y-k7uuUzM6UJRnSpiiD_z49Lo4M6tx3f4n9gPr_M-Ndxr-gYPRBdZOWljylI3tOpGs25vZHkxaPl1RMAarHF3ddDknGAj3hTf6akBUXBw/s320/intohimo.jpg

-leijona- intohimo, moniulotteinen luovuus, lahjat, voima, eläimellisten ja aistillisten voimien yhdistäminen ihmisen olemuksessa, vanhoista peloista ja ehdollistumista irti pääseminen-

 " Sisäistä voimaa. Kärsivällisyydellä ja henkisellä voimalla peitotaan haasteet. Mielenvoimaa. Hallitse halusi ja saat uutta voimaa tilanteen kautta. Kortti opettaa luottamaan sisäiseen voimaan sillä fyysinen voima ei auta tilanteessa johon tämä kortti nousee. Pysy siis vahvana ja luota omiin kykyihisi. Älä turhaan kiirehdi, sillä myös kärsivällisyys on sisäistä voimaa jota tarvitaan."

Luota voimaasi ja elämänhaluusi. Tästä sisäisestä lähteestä saa alkunsa kaikki se, minkä voit maallisessa elämässä kokea menestyksenä ja täyttymyksenä. Opi hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, ilman minkäänlaisia ehtoja. Muista, että lempeydellä ja suvaitsevaisuudella kesytät niin sisäiset kuin ulkoisetkin viholliset! Luota vaistoihisi.

Koe tietoisemmin kaikki, mitä sinulle tapahtuu. Usein koemme esimerkiksi rakkauden, surun, tuskan, raivon ja pelon tunteet esteiksi vain siksi, ettemme koskaan ole oppineet käyttämään niitä voimana.

Nautin elämästä täysin siemauksin enkä rajoita itseäni ja omaa energiaani.
*** 

Lähitulevaisuus: YLIPAPITAR

 
-mahdollisuus käyttää intuitiivisia voimia, parantaminen, riippumattomuus, sisäinen tasapaino, lisääntynyt itseluottamus-

Ylipapitar on voimakkaimpia tasapainoa ja harmoniaa kuvaavia kortteja. Tämä kortti voi viitata yliaistillisiin havaintoihin ja intuitiivisiin kykyihin. Nämä kyvyt voivat olla selvänäköisyyttä, telepatiaa, luovaa mielikuvittelua, empatiaa, intuitiivista tietämystä ja parantavia voimia.

Olet nyt yhteydessä omiin sisäisiin voimavaroihisi. Kehitä niitä entistä täydemmin. Suojele itsenäisyyttäsi.

Onko elämässäsi alueita, joilla annat muiden ihmisten vaikuttaa itseesi sen sijaan, että luottaisit omaan intuitioosi?

Hakeudu veden läheisyyteen niin usein kuin mahdollista. Mietiskele veden äärellä ja opi siitä niin paljon kuin vain voit.

Luotan omiin kykyihini ja voimavaroihini.
***
Onpa mielenkiintoinen kolmen kortin kimara <3

Oiken ihanaa ja rauhallista Joulua Sinulle!


2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)