perjantai 9. joulukuuta 2016

Perjantai on taas täällä

Huomenta!

Tänään koemme vahvaa naisenergiaa. Korteista meille valikoitui

MIEKKOJEN KUNINGATAR


 
"Kuningatar on usein vanhempi naishenkilö (30+ tai hyvin kypsä nuori nainen) joka on saanut jo paljon aikaan. Kypsyys ja pätevyys ovat esillä."
 
Selkeydellä, avoimuudella ja aitoudella raivaat ne esteet, jotka tähän asti ovat estäneet sinua saavuttamasta aitoa täyttymystä.

 ”Tunkeutuminen vanhojen naamioiden ja roolien läpi, järkevä, älyllinen, looginen, puolueeton.”
 
 Kun panet naamiosi syrjään ja luovut sinulle turvaa tarjonneista tutuista rooleista, luovut samalla vapaaehtoisesti tavaksi tulleista puolustusmekanismeista. Kun käytät läpitunkevan, syvän ymmärryksen miekkaa, huomaat, etteivät naamiosi ainoastaan suojele ja kätke sinua. Ne myös erottavat sinut itsestäsi ja muista. Ponteva naamioittesi irti repiminen vapauttaa sinut. Miekkojen Kuningatar ohjaa sinut pois ympäröivistä pilvistä selkeyteen ja avoimuuteen.
Olet parhaillaan irrottautumassa vanhoista rooleista ja käyttäymismalleista. Tämä saattaa tuoda tuskallisia kokemuksia, mutta se on sen arvoista! Saavuttamasi selkeys vapauttaa sinut!
Millaisten roolien taakse helpoimmin ja useimmin piiloudut? Oletko valmis pudottamaan ne?

Elämäni ainut tehtävä on pysyä uskollisena ja aitona itselleni.
*** 
Minä olen kokenut huimaa naisenergiaa! Olen eilen remontoinut meidän olohuonettamme, ja voin kertoa että näin ei ole tapahtunut 10 vuoteen! Olen jo pitkään inhonnut beessejä tapeetteja, jotka kissakin on kiitettävästi raapinut riekaleiksi. Niipä sitten aloin kuin transsissa repimään tapeetteja pois ja kun kerran aloitin, oli se tehtävä loppuun saakka. Ja siinä olikin kova homma! Ei se mitään, että sain tapeetin pinnan revittyä, mutta se paperiosuus piti ihan liottaa irti seinästä. Huh huh. Olipa se kova homma! Mutta valmista tuli. Ja nyt on seinät valkoiset. Ihan halvinta maalia kuulkaas ostin, sillä en aio rahallisesti tähän kotiin enää panostaa. Huomasin vain sellaisen seikan, että kun alottelin tätä maalausurakkaa, nyt löysin vähän sitä sun tätä mitä pitäisi maalata....joten katsotaan mitä kaikkea innostunkaan!

Tarmokasta päivää teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)