perjantai 23. joulukuuta 2016

Joulutunnelma - mitä se on?

Huomenta!

Nyt koetellaan, nyt koetellaan. Eilen sattui harmittavainen takaisku. Joulutunnelma on tipotiessään. En halua sen enemmän avata ongelmiani tässä, mutta sanotaan näin että pettymyksiä, pettymyksiä ja se tunne, kun ei ole mitään, mitä odottaa. Ei mitään, mistä iloita. Velvollisuudet painavat päälle, kaikki ottaa mutta kukaan ei anna.

Siispä katson korteista mikä perkele tässä oikein mättää!

Päämäärä: MALJOJEN ÄSSÄ


"Ylitsevuotava rakkaus, tunteiden selkeys, syvä itsensä rakastaminen, antaminen ja ottaminen."

Kortti kuvastaa viisasta rakkautta, kypsää tunne- elämää ja tietoista antautumista elämälle. Kortti kuvaa ihmistä, jolla on avoin ja luottavainen sydän ja joka yksinkertaisesti rakastaa. Tällainen ihminen ei suojele itseään eikä myöskään yritä tai ponnistele liikaa. Kortti symboloi myös taitoa ilmaista tunteet selkeästi ja puhtaasti sekä kykyä olla samanaikaisesti tietoinen niin sisäisestä kuin ulkoisesta todellisuudesta.

Anna luottamuksesi elämään ja rakkauteen kasvaa. Se tulee näkymään myös ihmissuhteissasi. Opit vähitellen hyväksymään rakkauden sellaisena kuin se on ja alat nauttimaan enemmän elämästä. Luottamus elämään inspiroi myös luovuuttasi. Silmäsi avautuvat kauneudelle ja kunnioituksesi toisia ihmisiä kohtaan kasvaa.

Sinulla on yhteys kaikkea ympäröivään rakkauteen. Se täyttää sinut ja voit jakaa sitä muille anteliaasti ja ylenpalttisesti.

Millä tavalla sinä osoitat rakkauttasi?

Kaiken ympäröivä rakkaus täyttää minut ja ympäristöni."
***

Esteet: SAUVOJEN 8. NOPEUS -Selkeä, suora, nopea kommunikointi, väärinkäsitysten selvittäminen-

Sauvojen 8 on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt omassa keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät. Käytä tämä tilaisuus hyväksesi, että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje.

Avoimuuteni ja itseluottamukseni avaa rakastamieni ihmisten sydämet.
***

Neuvo: MIEKKOJEN 9. JULMUUS


-Viha itseä kohtaan, ivallisuus, ajattelemattomuus, raakuus, julmuus, kostonhalu, ilkeys, kataluus, rankaiseminen- 

Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn.

Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.

Se osoittaa taipumusta voimakkaalla Mars- energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn. Vanhempien tai opettajien lapsuudessasi sinuun kohdistamat tuhoavat syytökset vaikuttavat sinuun yhä edelleen viiltävästi kuin silloin. Nyt vain olet ottanut kantaaksesi syyttäjän roolin. 

 Tämä voi tapahtua kahden eri henkilön välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden eri näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi vuoksi. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin.   

"Tunnustan ja ymmärrän omat ja toisten virheet- ja annan anteeksi."

*** 

Päämäärä on selkeä. Parempaa korttia ei olisi voinut tulla kuin Maljojen Ässä. Esteiden kortiksi tuli esteiden voittamisen kortti. Enkö ole selvittänyt kaikkia väärinkäsityksiä? Ja toki tuo viimeinen Miekkojen yhdeksän sopii tähän todella hyvin. Minä vähättelen itseäni ja minua vähätellään. Työkuvioissa tunnen itseni kelvottomaksi, epäpidetyksi, huonoksi, laiskaksi ja tyhmäksi. Rakkauselämässä tunnen itseni onnettomaksi ja yksinäiseksi, kelvottomaksi. Vapaa- ajan elämässä tunnen itseni huono- onniseksi, onnettomaksi, yksinäiseksi ja vielä kerran huono- onniseksi. Aikataulut eivät natsaa, terveys on uhattuna ja koko elämäni on kuin tikittävä aikapommi.

Ja tässä pitäisi valmistella Joulua! Ei paljon hei kiinnosta. Joulukuusen hankimme eilen. Kaunis luonnonkuusi tuli tällä kertaa meille. Näin pientä meillä ei ole koskaan ollutkaan. Nyt on sitten epäkelpo jalka. Maljojen Ritari teki jotain poppaskonsteja, mutta silti kuusi on kenossa joten en tohdi sitä tänään vielä koristella. Ehkä illalla sitten.

Päätä särkee ja ruoan tekeminen ällöttää. Kinkun voisi tietty paistaa, mutta sitten mitään muuta ei paistetakkaan. Huomaatteko, miten minä valitan? Tämä on ainoa paikka johon minä voin valittaa.  

Nyt haen särkylääkkeen ja menen lukemaan aamun lehteä.

Parempaa päivää Sinulle!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)