maanantai 12. joulukuuta 2016

Viikko alussa, hoh hoijaa

Huomenta!

No sieltä se nyt tuli, mihin eilen jäätiin. Nimittäin koska ympyrä on sulkeutunut, niin aloitamme tämän viikkomme NARRILLA.

Lähimenneisyys: NARRI


"Avoimuus, luottamus, valmius riskien ottamiseen, rohkeus seisoa omilla jaloillaan, vapaus, riippumattomuus, luovuus, suuret mahdollisuudet, mahdollisuus ottaa merkittävä askel elämässäsi, sydämen äänen kuunteleminen."

 Olet valmis uuteen alkuun, kenties jopa merkittävään elämänmuutokseen. Antaudu, uskalla hypätä tuntemattomaan, vaikka pelko yrittäisikin pidätellä sinua. Luota sydämesi ääneen."

 "Narri kehottaa sinua antautumaan rakkauden vietäväksi. Kokeile jotain epätavallista ja hyppää rohkeasti tuntemattomaan. Se tuo mukanaan epävarmuuden mutta myös vapauden. Suhteenne on aito ja arvokas vasta, kun pystytte olemaan avoimia ja sanomaan toisillenne asioita, joiden vaikutusta että osaa ennakoida. Avoimuus tarkoittaa että voit kertoa Hänelle kaiken, mitä sisälläsi on - sanallisesti tai sanattomasti. Narrin ilmentämä vapaus tarkoittaa, että unohdat muilta omaksutut käsitykset, normit ja velvollisuudet. Seuraa sydämesi ääntä."

  Jos rohkenet antautua elämään todella täyttä elämää, sinulle voi tapahtua mitä hämmästyttävimpiä asioita.

  Tästä lähtien seuraan sydämeni ääntä. Olen avoin ja valmis menemään minne tahansa se minut kuljettaakin. 

***

Tämä hetki: MIEKAT 4. ASELEPO


”Tyyneys, oman keskuksen löytäminen, selkeys, hengellinen puhdistautuminen, yhdentyminen, laajeneminen.”
 
Tämä kortti kuvaa uuden toivon ja sisäisen eheyden mahdollisuutta. Se heijastaa selkeyttä ja harkintaa, joiden avulla tilanteiden todellinen olemus voi paljastua. Kortti edustaa pysähtymistä, rentoutumista ja meditaatiota. Se symboloi myös yksinäisyyteen vetäytymistä, puhdistumista ja selkeyden saavuttamista. Kortti on parantamisen ja parantumisen kortti, joka antaa mahdollisuuden toipua menneisyyden koettelemuksista. Kortti kehottaa tilanteen seuraamiseen levollisena mutta valppaana.
 
Järjestä itsellesi aikaa olla yksin. Rentoudu, hiljenny ja anna itsellesi mahdollisuus nähdä asiat uudella tavalla. Anna kehosi ja mielesi levätä ja kerää uusia voimia.
 
NYT ON AIKA HELLITTÄÄ HETKEKSI. PYSÄHDY JA ANNA ASIOIDEN MENNÄ OMALLA PAINOLLAAN.
 
ANNAN PARANTAVAN ENERGIAN VAIKUTTAA ITSESSÄNI.
*** 
 
Lähitulevaisuus: MALJAT 7. IRSTAUS

 
"Yliaktiivisuus, ikävystyminen, kyllästyminen, inho"

Se, mikä oli hetki sitten hekuman ja nautinnon lähde, on nyt menettänyt viehätyksensä. Kukinnot ovat kuihtuneet ja niiden tuoksu on ummehtunut. Tunteet ovat jälleen epätasapainossa. Tämä viittaa siihen, että jotain syvää pettymystä ei ole vielä selvitetty.

Olet yrittänyt peittää vanhat haavat, mutta itsesi harhauttaminen ei ole onnistunut. Jokaisten juominkien jälkeen, jokaisen pakoyrityksesi jälkeen vanhat ongelmasi nousevat esiin aivan liian selvinä. Tämä antaa kokemuksillesi entistä synkemmän ja alakuloisemman sävyn.

Sinun on aika avata silmäsi ja katsoa - kenties tuskalliseenkin- todellisuuteen. Vapaudut vain siten, että ymmärrät ja tiedostat oman sisäisen todellisuutesi. Jokainen yrityksesi välttää sen tiedostamista vain lisää tunne- elämäsi pysähtyneisyyttä.

Kun tiedostan ja hyväksyn varjoni, ne menettävät voimansa.

"Menestys ja hyvinvointi edellyttää, että opimme myös asettamaan itsellemme rajat ja sanomaan ei silloin, kun se vastaa sisäistä totuuttamme." 
 
***
Mielenkiintoinen katsaus alkuviikkoon. 
 
Nyt alkaa oma pohdinta: Kuten jo edellä totesin, kaikki alkaa nyt tavallaan alusta Narrin voimin. Miekkojen aselepo saattaa kertoa sekä työkuvioistani että kotikuvioistani. Olisikohan tässä ihan parisuhdetarotin paikka? Kun kaikki toisessa niin ärsyttää? Sama töissä. Kyllä on vaikeaa mennä sinne helvetin esikartanoon taas...todella vaikeaa. Silloin kun oikein alkaa ketuttamaan kysyn itseltäni, mitä pahaa minä olen tehnyt, että joudun sinne? Ja sitten tajuan, että eihän minun ole pakko siellä olla jos en halua. Minun elämästäni päätän vain minä. Työttömäksi en kuitenkaan jäisi, sillä uskon että töitä minulla kyllä on niin paljon kuin jaksan tehdä. Eräs viritys on laitettu jo menemään mutta en usko että se tuo muutosta aikaan. Mutta kun niitä virityksiä laittaa monia, jonkun luulisi sitten jo natsaavan.
 
Samahan se on parisuhteessa, ei minun mikään pakko olla suhteessa, jos en koe oloani hyväksi. Tässä päästäänkin taas siihen, että en koe oloani hyväksi itseni kanssa, joten vaikeaa olla onnellinen toisenkaan kanssa. Eroaminen nyt tuntuu tässä kohtaa liian groteskilta.  

Mutta nyt hyviin aiheisiin.

Olen iloinen siitä että on pakkasta. Siis niin kivaa! On kuivaa ja kotikin pysyy pidempään siistinä. Siinä ne ilon aiheet sitten olivatkin.

MUIKEAA MAANANTAITA SINULLE!

2 kommenttia:

 1. Heips, ehdinpä lukaista taas blogiasikin..
  Tuli mieleen että 14. päivä on täydenkuun aika, ja silloinhan on paras aika luopua niistä asioista jotka eivät kanna, ja "tilailla" uusia. Itse aina kirjoitan ylös paperille ne ärsyttävät asiat, tilanteet ja tunteet, joista haluan eroon, ja sitten poltan tämän lappusen.. Sitten on hyvä taas keskittyä niihin parempiaan asioihin :)
  Pikku Pakkanen on ihanaa, ja pieni huuru maassa, en siitä lumesta niin välitä, vaikka tuohan se valoa.. Siltikin nautin tästä ajasta. Kaikkea ihanaa viikkoosi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, että muistutit! Pitääkin toteuttaa tuo, kun tuntuu välillä silti että varsinkin aamuisin tuntuu kaikki olevan enemmän tai vähemmän pielessä :-/ Minä teen juurikin noin, että kirjoitan kaikki ärsytykset paperille ja poltan koko paperin! KIITOS!

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)