perjantai 16. joulukuuta 2016

Miekkojen Ritari

Huomenta!

Viikonloppua alkaa Miekkojen Ritarin energioilla.

MIEKKOJEN RITARI

"Päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko.” 

Nyt on hyvä aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne.  

Kullanvihreässä haarniskassaan täyttää laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä hän lepää ennenkuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat valon nopeudella.

Kortti symboloi vapautta, voimaa, nuoruuden intoa, pelottomuutta sekä rajojen ylittämistä. Ritari on valmis käymään minkä tahansa ongelman kimppuun. Hän on kuin nuori, rohkea soturi, joka ei ole koskaan hävinnut taistelua. Miekkojen ritari luottaa ennenkaikkea itseensä; hän uskaltaa ottaa suuriakin riskejä. 

Olen rohkea ja luotan omiin kykyihini. 

***
Jotenkin tuntuu että vauhti on nyt päällänsä. Kai meillä kaikilla on, kun joulu on tulossa! :-) Taas tekisi mieli kirjoitella ärsytyslistaa, vaikka olen edellispäivänä polttanut kaikki ärsytykset. Ehkä minä en taas aloita. 

Viikonlopuksi on kuitenkin mukavaa ohjelmaa tiedossa; raskasta kylläkin. 
Nyt on kuitenkin ihan pakko avautua. Minun tekisi mieli IRTISANOA itseni. Ihan oikeasti! Olen joka päivä ajatellut tätä asiaa ja välillä ajattelen että kyllä tämä tästä, mutta sitten taas palaan tähän samaan: irtisanon itseni. En nyt pääse irti tuosta ajatuksesta.

Ehkä minun pitää ihan oikeasti irtisanoa itseni?!

Näitä pohtien, kivaa päivää sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)