maanantai 14. marraskuuta 2016

Alkuviikon aatokset

Huomenta!

Olipahan viikonloppu. Onneksi se on jo takanapäin.

Alkuviikko näyttää tarottien mukaan tältä:

Lähimenneisyys: MALJAT 4. YLELLISYYS

 
”Rakkaus, hellyys, huolenpito, tunteiden rikkaus.-

 Saat paljon rakkautta ja kiintymystä osaksesi. Nauti siitä tulematta silti riippuvaiseksi. Vaarana on, että tunteet alkavat elää aivan omaa elämäänsä. jos kohtuus lentää taivaan tuuliin ja tunteet vievät tiedostamattamme, selkeä vaaleansininen taivas tummenee ja menettää kirkkautensa.  
Läheisyys perheesi tai muiden sinulle tärkeiden ihmisten kanssa antaa sinulle paljon lämpöä ja turvaa. Pidä kaikissa läheisissäkin ihmissuhteissa huoli omasta vapaudestasi!"
***


Tämä hetki: LANTTIEN 7. EPÄONNISTUMINEN

 

-rajoittuneisuus, kohtaloon alistuminen, epäröinti, ylitsepääsemättömiltä näyttävät esteet, luhistumisen pelko-

Virheiden tekemisen pelko liittyy tässä liiketoimintaan, raha-asioihin, fyysiseen kuntoon ja/tai terveyteen. Tämä kortti antaa sinulle vihjeen, joka kannattaa ottaa vakavasti. Tiedostettu tai tiedostamaton pelko on olemassa. Nyt sinun on aika tunnustaa, havaita ja hyväksyä pelkosi. Nämä ovat välttämättömiä askeleita pelon voittamisessa, siitä irtipäästämisessä ja myönteisemmän asenteen luomisessa. Elämänmyönteiset ajatukset ja asenteet antavat elämälle arvon kaikessa sen kauneudessa ja runsaudessa.

Synkät ja pelontäyteiset odotukset estävät kykyäsi käsitellä asioita. Sinun pitäisi nyt huolella tarkastella näiden odotuksien sisältöä ja laatua.

Minulla on rohkeutta uskoa, että kaikki elämässäni tapahtuu minun parhaakseni.

 Nykyinen suuntasi saattaa johtaa epäonnistumiseen! Tutki, miten sinun olisi kenties muutettava ajattelu- ja toimintatapojasi.

***

Lähitulevaisuus: LANTTIEN 6. MENESTYS

-menestys, saavutus, muutos parempaan, tuotteliaisuus-

Tämä on hyvä kortti kaikenlaisia yrityksiä varten! Ota menestyksesi avoimesti vastaan. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin lahja, jonka voit ottaa vastaan kiitollisena ja nöyränä. Todellinen menestys tulee siitä, kun olet oppinut palvelemaan. Tällainen menestys rikastuttaa olemuksesi kaikkia puolia.

Mitä menestys merkitsee sinulle tällä hetkellä?

 "Menestyksen edellytys on oman arvonsa tiedostaminen. Aito itsensä arvostaminen syntyy vain syvällisen ja perinpohjaisen itsensä tuntemisen kautta."
***

No loppujen lopuksi ihan mukavaltahan tämä näyttää. Kohtuus onkin lentänyt taivaan tuuliin - etenkin viikonloppuna - ja nyt sitten arki taas on aluillaan. Lanttien seiskaa en ole kovin usein nostanut...Ensimmäiseksi nousee huoli terveydestäni, sen jälkeen kaikesta muusta. Pitänee katsoa, mitä tässä tapahtuu. Lanttien kuutonen kuitenkin näyttää tulevan menestyksen, muutoksen parempaan.

Muikeaa Maanantaita Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)