lauantai 19. marraskuuta 2016

Kolmen kortin kimara, koiria ja kulttuuria

Huomenta!

Tänään nostan kolme korttia tälle päivälle.

Lähimenneisyys: MALJAT 4. YLELLISYYS

 

”Rakkaus, hellyys, huolenpito, tunteiden rikkaus.-

 Saat paljon rakkautta ja kiintymystä osaksesi. Nauti siitä tulematta silti riippuvaiseksi. Vaarana on, että tunteet alkavat elää aivan omaa elämäänsä. jos kohtuus lentää taivaan tuuliin ja tunteet vievät tiedostamattamme, selkeä vaaleansininen taivas tummenee ja menettää kirkkautensa.  

 
Läheisyys perheesi tai muiden sinulle tärkeiden ihmisten kanssa antaa sinulle paljon lämpöä ja turvaa. Pidä kaikissa läheisissäkin ihmissuhteissa huoli omasta vapaudestasi!"

 
***


Tämä hetki: LANTIT 8. VAROVAISUUS


-herkkyys, hellyys, toisen huomioiminen, rakastava huolenpito, sisäinen ja ulkoinen kukoistaminen, oikeanlainen vaatimattomuus, viisaus, hidas eteneminen-

Se mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan, on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.

Tämä kortti symboloi ahkeruutta, luovuutta sekä taitoa suoriutua hyvin erilaisista käytännön tehtävistä. Tässä kortissa työnteko- olipa se sitten ruumiillista tai henkistä- koetaan syvällisesti; sen kautta ihminen voi kasvaa. Tämä kortti symboloi työtä, jota tehdään oman itsensä vuoksi, ei niinkään henkilökohtaisen motiivin vuoksi. Se on päämäärä itsessään! Lanttien 8. kuvaa myös uusien taitojen ja kykyjen oppimista ja niiden jakamista muille. 

Ahkera ja keskittynyt työ tuottaa tuloksia. Sinun tarvitsee ehkä olla vieläkin järjestelmällisempi. Mutta menestystä tulee kärsivällisyyden kautta. Opit uusia asioita. Voi merkitä uuden alan vaihtoa tai koulutuksen alkamista. 

Tee kaikki, mitä tehtävissä on! Mutta hellitä sitten luottaen, että elämän virta vie sinua parhaaseen mahdolliseen suuntaan. 

***

Lähitulevaisuus: PAHOLAINEN

 

-uutta synnyttävä energia, uusi elinvoima, huumori, aistillisuus, seksuaalisuus, luova energia, yksilöllisyys- 

Paholainen on yksi pakan väärinymmärryteimpiä kortteja. Ymmärtääkseen tätä korttia pitää vapautua kaikista tavanomaisista moraalikäsityksistä ja taikauskosta. 
Paholaista kuvaa Pan-jumala valkoisen vuorikauriin muodossa. Kauriilla on voimakkaat, kierteiset sarvet. Sen takana oleva pylväs symboloi jäykistynyttä penistä ja alhaalla olevat pallot kuvaavat kiveksiä. Tämä kortti kuvaa luovaa energiaa sen materiaalisimmissa ja maskuliinisimmassa muodossa.
Palloissa on 4 naisen ja 4 miehen vartaloa, jotka muistuttavat siittiösoluja. Nämä ovat uuden tuojia. Syntymän ja kehityksen valtavaa voimaa kuvaa myös sauva, jonka päässä on siivekäs pallo sekä kaksi käärmettä, Horuksen ja Osiriksen käärmeet.
Jotkut ihmiset saattavat "demonisoida" sinut, haluavat jättää nähdä sinussa paholaisen. Kohtaa heidä humoristisesti ja keveästi. Hyväksy se, mitä elämä antaa sinulle. Pidä jalkasi maassa!
Onko sinulla jokin toive tai halu, jota et salli itsellesi?
Olen oman elämäni herra.
Ilmennä luovuuttasi kaikin mahdollisin tavoin. Säilytä kuitenkin aina vapautesi ja riippumattomuutesi. 
***

Ensimmäiseksi huomioni kiinnittyy keltaiseen väriin. Sitä löytyy jokaisesta kortista, Paholaisessa toki ruskean sävyisenä. Keltainen on ilon väri! Minusta tuntuu että tästä viikonlopusta tulee monin verroin parempi, mitä minulla viime viikonloppuna oli. Lähden tänään koulutukseen, eli minulla on oikeastaan työpäivä. Mutta se ei minua haittaa.

Ajatuksia koirista:

Meillä on ollut karsea myrsky pitkin iltaa ja yötä. Olen vienyt koiraa lenkille ja niin teen sen nytkin. Se saa ajattelemaan koiraihmisiä ja kissaihmisiä. Minä olen vähän molempia, vaikka enemmän kuitenkin kissaihminen. Minusta koira on oikeastaan elämäntapa. Ymmärrän oikein hyvin, että kun otat kerran koiran, sinulla on aina koira. Siinä on jotain koukuttavaa, ihanaa seuralaisuutta.

Minulla on nyt ollut reilut 10 vuotta koira ja olen ajatellut että uutta en enää ota kun vanhasta aika jättää. Koiran parhaat puolet ovat että se on uskollinen ystävä AINA. Koira tuo seuraa ja tekemistä. Koira pitää päivärytmin yllä ja aina tulee ulkoiltua säällä kuin säällä. Koira tuo turvaa, kun sen kanssa kävelee pimeillä teillä tai kaduilla ja se tuo turvaa myös ihan kotioloissa tai kesämökillä vahtiessaan. Koiran kanssa voi myös harrastaa ja se voi sosiaalistaa ihmisen, sillä koiraihmiset juttelevat helposti keskenään. Ja nimenomaan tämä monta kertaa päivässä ulosmeno on sellainen juttu, jota ihminen kaipaa kun siihen on kerran tottunut.  Minusta olisi hassua liikkua ulkona ilman koiraa, mutta niinkin olen joskus tehnyt.

Mitäpä negatiivista sitten olisi? Huolenpito siinä mielessä että olet kusessa jos ei ole kunnon hoitopaikkaa koiralle. Koiran kanssa eläessä ei voi tehdä 13 h työpäiviä, ellet saa hoitajaa. Et voi matkustella, jos et saa koiran kanssa hoitajaa. Toki nykyään esim. kotimaan hotelleihin otetaan mieluusti koiria, mutta tarkoitan nyt vaikka kaukomatkoja. Eli koira tarvitsee hoitajan jos sinä itse et pääse hoitamaan.

Kulut. Ne eivät mielestäni ole liian suuret. Ruokaan menee kyllä likemmäs 100,- kuussa, siihen vuosittaiset rokotusmaksut päälle, mutta eipä muita menoja sitten olekaan. Aluksi koiran hankinta on kallis, kun pitää hankkia kaikki kalliit varusteet, pannat, hihnat, ruokakupit, pedit...ja mitä vielä? Purulelut ovat tietysti tärkeitä. Toki pitää varautua siihen, että koira sairastuu ja sitten kaikki maksaa.

Minun koirani söi kerran vierasesineen ja sen vatsaleikattiin. Leikkaus maksoi sen oman hintansa. Siinä meni omat ja lainatut. Mutta oli se sen arvoista. Nyt hän elää ja voi hyvin.

Koira vaatii myös aikaa. Se tarvitsee sitä, halusit tai et ja lisäksi myös koulutuksen. Kouluttamaton koira on rasittava ja voi olla ympäristölleen vaarallinen jopa. Minun koirani rauhottui siinä ollessaan 2.5 vuotias. Sitä ennen se oli riiviö. Mutta liittyy varmasti rotuun ja ikään. Heh heh.

Tiedän, että kun koirastani tulee aika luopua, se tulee olemaan minulle vaikeaa. Koirani on ollut tukeni ja turvani nyt reilut 10 vuotta. Sillä ei ole kovin montaa vuotta enää jäljellä. Koirani on jakanut kanssani tämän kosmisen yksinäisyyden, missä olen ollut jo kauan. Se on minun ja minä hänen. Mutta en hautaa sitä vielä elävältä. Meillä on vielä paljon yhteistä aikaa jäljellä ja järkikin sen jo sanoo sitten kun on aika lähteä. Koirani on nyt jo saanut pitkän hyvän elämän, ja on ikäisekseen hyvässä kunnossa ja kunnioitettavan ikäinen.

Vielä tähän loppuun Yksisarvisten viesti:

 

Family Culture – Perhekulttuuri
"Tutustu perheesi tarinoihin ja historiaan paremmin. Perheesi historia vaikuttaa sinuun monella tavalla.  Tietoisuus sukusi historiasta auttaa sinua ymmärtämään itseäsi. Sukutuntemus myös lähentää sinua sukusi kanssa. Kortti kehottaa muistelemaan vanhoja asioita, jotka voisivat liittyä nykytilanteeseesi. Puhdistaudu vanhoista energioista esimerkiksi puhumalla jollekin uskotullesi.  Tärkeintä aikaa elämässäsi on kuitenkin nykyisyys, joten älä kuluta liikaa aikaa menneisyydessä. Joka tapauksessa sukusi historiasta oppiminen auttaa sinua nauttimaan itsestäsi nykyisyydessä enemmän."
***

Oikein ihanaa päivää Sinulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)