tiistai 15. marraskuuta 2016

Miekkojen Ässä

Huomenta!

Tämän päivän energiat ovat huipussaan!

MIEKKOJEN ÄSSÄ


"älyllinen selkeys,omaperäinen ajattelu, loistava ajatuksen voima, jumalainen innoitus."

Vihreän miekan terään on kaiverrettu kreikan kielen selkeyttä tarkoittava sana. Kortti symboloi luovaa energiaa, jonka älyllinen selkeys on synnyttänyt. Se, mikä on luotu selkeyden olotilassa, myös säilyttää tämän selkeyden ja levittää sitä uudelleen. 

Tämänhetkinen selkeytesi luo oivalliset olosuhteet sille, mitä teet. Kykenet myöntämään tosiasiat ja kutsumaan asioita niiden oikeilla nimillä. Nämä asiat saattavat olla sellaisia, jotka muut mieluummin lakaisisivat maton alle. Tähän liittyy sinun puoleltasi suuri vastuu. Varmistu, ettet koskaan ilmaise sydämettömästi syvää ymmärrystäsi asioista. Mutta silloin kun olet täydellisesti yhteydessä Rakkauteen, käytä miekkaasi itseäsi tai muita säästelemättä.


Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?   

Mietiskele seuraavaa: "Puhumallasi totuudella ei ole menneisyyttä eikä tulevaisuutta. Se on tässä ja nyt ja muuta ei tarvita."

"Luotan omiin selkeisiin havaintoihini." 

***

Kortti on kovin sininen ja keltaistakin mukana. Ässäkortit ovat aina mieleeni, kuten te jo tiedättekin. Oloni on melko hajanainen. Enpä tiedä liittyykö ihan tuohon Superkuuhun, kun elämme niin omituisia aikoja. Olen menossa aamupäivällä lääkäriin käymään, kertomaan jotain ajankohtaista. Muuten ajattelin viettää rauhallisen päivän, ottaa ns. aikalisän töistä.

Leppoisaa tiistaita Sinulle!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)