keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Keskellä viikkoa paholainen

Päivää!

Kuin kohtalon ivaa, tämän päivän teemakortiksi nousi PAHOLAINEN. 

-uutta synnyttävä energia, uusi elinvoima, huumori, aistillisuus, seksuaalisuus, luova energia, yksilöllisyys- 


 
Paholainen on yksi pakan väärinymmärryteimpiä kortteja. Ymmärtääkseen tätä korttia pitää vapautua kaikista tavanomaisista moraalikäsityksistä ja taikauskosta. 
 
Paholaista kuvaa Pan-jumala valkoisen vuorikauriin muodossa. Kauriilla on voimakkaat, kierteiset sarvet. Sen takana oleva pylväs symboloi jäykistynyttä penistä ja alhaalla olevat pallot kuvaavat kiveksiä. Tämä kortti kuvaa luovaa energiaa sen materiaalisimmissa ja maskuliinisimmassa muodossa.
 
Palloissa on 4 naisen ja 4 miehen vartaloa, jotka muistuttavat siittiösoluja. Nämä ovat uuden tuojia. Syntymän ja kehityksen valtavaa voimaa kuvaa myös sauva, jonka päässä on siivekäs pallo sekä kaksi käärmettä, Horuksen ja Osiriksen käärmeet.
 
Jotkut ihmiset saattavat "demonisoida" sinut, haluavat jättää nähdä sinussa paholaisen. Kohtaa heidä humoristisesti ja keveästi. Hyväksy se, mitä elämä antaa sinulle. Pidä jalkasi maassa!
 
Onko sinulla jokin toive tai halu, jota et salli itsellesi?
 
Olen oman elämäni herra.
 
Ilmennä luovuuttasi kaikin mahdollisin tavoin. Säilytä kuitenkin aina vapautesi ja riippumattomuutesi. 
***
Kohtalon ivaa sanon siksi, koska olen lähipäivinyt katsonut elokuvaa Rite moneen kertaan ja aina se on jäänyt kesken. Ritestä lisää täällä: Rite
Ehkä tänään katson sen loppuun.

Olen yrittänyt suoriutua. Kuten ehkä jo kerroin, olen pienellä sairaslomalla ja näköjään tekee tehtäväänsä. Luovuus alkaa minussa pulppuilemaan, sekä työasioiden suhteen jotta muutenkin. Raahaudun joka päivä tuonne harmaaseen kuraan kävelemään, halusin tai en. Eilen kävin suihkussakin ja nukuin joten kuten koko yön. Maljojen Ritari tekee ylitöitä, niin minä olen pitkät päivät yksin. No, nyt on aikaa itselle ja luovuudelle. Parasta on, kun on koko päivä aikaa eikä mitään aikatauluja!

Ihanaa päivää Sinulle!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)