lauantai 26. marraskuuta 2016

Muikea lauantai

Huomenta!

Tänään pieni kolmen kortin kimara tälle viikonlopulle ja erityisesti tähän päivään.

Lähimenneisyys: Maljojen Ritari

 

Ritari kuvastaa usein nuorta miestä (yleensä 18-30 v.) Hyökkäävä taipumus löytää omat voimavaransa ja käyttää hyväkseen juuri oman elementtinsä apukeinoja. On runollinen ja romanttinen. Hän voi opettaa rakkaudesta paljonkin, muttei pysty niinkään sitoutumaan, koska ei ole siihen vielä aivan kypsä."

-veden tulielementti, antautuminen rakkaimmille, kyky antaa, korkeamman tunnetason saavuttaminen, henkisesti tärkeät suhteet- 

Suhteet sydäntäsi lähellä oleviin ihmisiin ovat nyt tärkeällä sijalla matkatessasi kohti todellista menestystä ja täyttymystä.  

Kaipaat tiivistä kanssakäymistä ja vuorovaikutusta samanmielisten ja samalla tavalla ajattelevien ihmisten kanssa.

Kuinka voit rikastuttaa vuorovaikutusta ihmissuhteissasi?

Etsi todellista perhettäsi, yhteisöä, jossa tunnet olevasi kotonasi. Siellä voit olla yhteydessä ihmisiin kaipaamallasi tavalla.
***

Tämä hetki: Maljat 6. Mielihyvä

 

- himo, nautinto, mielihyvä seksuaalisissa suhteissa, rikas seksuaalienergian ja sydänenergian vaihto, tunteiden uusiutuminen-

Tämä kortti kutsuu sinua antautumaan omien tunteidesi rikkaudelle. Saatat kokea sen hyppynä veteen. Se on kuin jäätynyttä odotusta siitä, että tiedät sukeltavasi syvälle. Tiedät häviäväsi, päästäväsi irti jostain. Kun nouset jälleen pintaan, olet vahvistunut ja virkistynyt. Tapahtuu kuoleminen ja uudelleensyntyminen. Riskin ottamisesta on tuloksena syvällinen tunne-elämän puhdistuminen ja uusiutuminen. 

Menneisyyden kaipuuta, viattomuutta, lapsenomaista jakamista. Voi olla että elät liikaakin menneisyydessä. Joku menneisyydestä voi kuitenkin tulla tuomaan sinulle iloa ja lapsenmielistä onnea päiviisi.

Nauti nyt kaikesta, mitä elämä sinulle antaa. Se on paras tapa osoittaa kiitollisuuttasi.

Pidätkö kiinni vanhoista uskomuksistasi, josta estävät sinua nauttimasta mielihyvän tunteista?

Nauti omien tunteittesi yltäkylläisyydestä ja jaa se kumppanisi kanssa.
 
Ja/ Tai: Vahvistuksena vielä: "Olen nyt valmis kohtaamaan kumppanin, jonka kanssa voin kaikilla tasoilla jakaa rakkauden ilot." 

***

Lähitulevaisuus: Lanttien Ässä

 

"Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys"

Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi. 

Lanttien ässä edustaa niin sisäistä kuin ulkoistakin hyvinvointia. Se symboloi kokonaisvaltaista tyytyväisyyttä, eheyttä ja turvallisuuden tunnetta. Tämä on onnistumisen ja täyttymyksen kortti, joka auttaa pääsemään irti kaikenlaisista rajoitteista, negatiivisuudesta ja ylikriittisyydestä. Lanttien ässä edustaa täyttymystä ja menestystä joka saavutetaan käytännön toiminnan avulla mutta henkisistä arvoista tinkimättä.

"Muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu muutokselle luottavaisin mielin!"

Tasapaino, täyttymys ja hyvinvointi odottavat sinua! Ne kutsuvat sinua juhlimaan elämää ja nauttimaan siitä sen kaikilla tasoilla.

Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.

Osaan arvostaa sitä, mitä olen saanut aikaan! 
***
Mielenkiintoinen ja jotenkin todella lupaava pöytä. Hyvä niin, sillä ainakin minulla on tänään erikoinen viikonloppu ja vähän jännitystäkin ilmassa. Siksi olen todella iloinen näistä tarotkorttien viesteistä :-)

Oikein ihanaa päivää Sinulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)