keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Rakkaus parantaa vihan

Huomenta!

Tilanne vaatinee Yksisarvisenergiaa!

LOVE HEALS FEAR


Love Heals Fear Rakkaus parantaa vihan
Rakkautesi voima voi auttaa kiusaajia ja vihaisia ihmisiä olemaan vähemmän peloissaan. Vihaiset ihmiset ovat todellisuudessa peloissaan, ja suuttumalla tällaiselle ihmiselle saat hänet vielä pelokkaammaksi.  Voit parantaa vihaa rakkautta täynnä olevilla ajatuksillasi. Yritä nähdä kaikessa hyvää, ja ymmärrä, että kaikki haluaisivat olla onnellisia. Rakkaus on paras suojelijasi, ja sisäinen äänesi auttaa sinua tunnistamaan rakkauden, joka meissä kaikissa asuu. Rakkaus pitää sinut voimakkaana, tapahtui mitä tahansa.
 ***
Tiedättekö tunteen, kun herää itsekseen keskellä aamuyötä? Tämän jälkeen olet vähän aikaa hereillä ja sitten se valtaa sinut. Ahdistus. Se humahtaa päästä jalkoihin ja saa aikaan sen, että ei tee mieli enää nousta sängystä ylös, kaikki potuttaa ja varsinkin jos toisella menee paremmin kuin minulla. Aaargghh! Yritän päästä eroon tästä tunnetilasta. Tällä paremmin menemisellä tarkoitan aikaisemmin kokemaani epäonnea. Tuntuu siltä että muilla suksi luistaa, mutta ei minulla.

Aamut ovat minun aikaani. Kaikki muut nukkuvat vielä ja seuraava ponnistus on auton laittaminen lämmitykseen. Talvi on tullut. Kahvi maistuu ja aamutakkini on lämmin päällä.

Eilen olin muutaman naisihmisen kanssa tapaamisessa. Oli ihan mukavaa, ehkä aavistuksen takakireää näin aluksi, mutta kyllä se siitä sitten tokeni. Loppujen lopuksi oikein mukava ilta ja sain siitä vielä kuningasajatuksen....

...Nimittäin: Olen erakoitunut. Minun pitää mennä joku päivä ihan lähikaupunkiini KÄVELEMÄÄN ja katsomaan ihmisiä. Käyn niin harvoin. Teen ostokseni isossa ostoskeskuksessa tai mikä vielä on parempaa - netissä! Puen siistit vaatteet päälle, meikkaan ja lähden leikkimään kaupunkilaista. Menen Stockmannille katselemaan ja koskettelemaan kauniita tavaroita. Kuin norsu porsliinikaupassa. Menen kävelemään pitkin katuja ja katsomaan miten ihmiset pukeutuvat, mikä kaikkea markkinatalous yrittää meille myydä.

Te varmaan ihmettelette, miten minä oikein elän. Voin kertoa: Yksinkertaisesti. Käyn töissä, kaupassa ja koiran kanssa lenkillä. Joskus on jotain muuta. Ei siinä tarvitse pukeutua ja vapaa-aikani kuluu yleensä metsässä koiran kanssa, joten mitä vähemmän näen ihmisiä sen parempi. Onneksi on tämä blogi, jonne voin kirjoittaa tuntojani. Facebookista teki mieli viimeksi tänään lähteä lätkimään.

 Tällaisia ajatuksia tänään.

Muikeaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)